Peste 190 Lei oferim TRANSPORT GRATUIT la comenzile plasate online (cu exceptia bauturii din ovaz Minor Figures).

Sweetbird Chocolate Frappé

Sweetbird
174,90 RON
Gust intens de ciocolata

2kg
In stoc

Durata de livrare: pentru produsele care au statusul de mai sus "IN STOC" termenul de livrare este de: 1-4 zile lucratoare | pentru produsele care au statusul de mai sus "LA COMANDA" termenul de livrare este de: 3-15 zile lucratoare SAU in functie de stocul furnizorului

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: OTG-779 Ai nevoie de ajutor? 0772208988
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Colectia Sweetbird frappé va permite sa creati bauturi delicioase de fiecare data. De la cafea Brazilia fina la cacao din Africa de Vest, expertii Sweetbird au selectat manual o gama de ingrediente premium pentru a va aduce o gama de noua frappé-uri delicioase care imbina prepararea dulciurilor cu comoditatea. Fiecare este usor de pregatit, astfel incat sa puteti crea frappé-uri consistente si cremoase in cateva minute.



Produs realizat pe baza de pulbere de ciocolata belgiana si cacao din Africa de Vest. Delicios și versatil, poate fi savurat ca un frappé amestecat cu gheata, facut cu lapte proaspat sau alternative non-lactate sau ca baza perfecta pentru a crea smoothie-uri personalizate.

- Fara culori si arome artificiale
- Fara conservanti
- Fara grasimi hidrogenate
- Decofeinizat
- Inregistrat de The Vegan Society
- Castigator al SCA la categoria "Cel mai bun produs nou"
- Contine zahar

Retete

1. Honeycomb Chocolate Happé



Ingrediente:

 - Sweetbird Chocolate Frappe
- Sweetbird Honeycomb Sirop
- Lapte cald

Instructiuni:
1. Adaugati 1/2 lingura frappé si 2 pompe de sirop intr-o ceasca
2. Adaugati un strop de apa fierbinte si amestecati pana obtineti o pasta fina
3. Acoperiti cu lapte cald, amestecand in timp ce turnati

2. Coconut Mocha Frappé



Ingrediente:

- Gheata
- Single Espresso
- Lapte
- Sweetbird Chocolate Frappe
- Sweetbird Coconut Sirop

Instructiuni:
1. Umpleti paharul cu gheata, pana la varf
2. Turnati un shot de espresso peste gheata
3. Turnati lapte peste gheata si espresso (la 1 cm sub partea de sus a paharului)
4. Turnati continutul paharului in vasul blenderului
5. Adaugati 1 lingura de pudra frappé si 2 pompe de sirop
6. Amestecati pana la omogenizare, turnati continutul in pahar si savurati!

3. Choc Cherry Frappé



Ingrediente:
- Gheata
- Lapte
- Sweetbird Chocolate Frappe
- Sweetbird Cherry Sirop

Instructiuni:
1. Umpleti paharul cu gheata, pana la varf
2. Turnati lapte peste gheata (la 1 cm sub partea de sus a paharului)
3. Turnati continutul paharului in vasul blenderului
4. Adaugati 1 lingura de pudra frappé si 2 pompe de sirop
5. Amestecati pana la omogenizare.

4. Monkeylicious Frappé



Ingrediente:
- Gheata
- Lapte
- Sweetbird Chocolate frappé
- Sweetbird Banana syrup

Instructiuni:
1. Umpleti paharul cu gheata, pana la varf
2. Turnati lapte peste gheata (la 1 cm sub partea de sus a paharului)
3. Turnati continutul paharului in vasul blenderului
4. Adaugati 1 lingura de pudra frappé si 2 pompe de sirop
5. Amestecati pana la omogenizare.

5. Double Choc Ice Frappé



Ingrediente:

- Gheata
- Lapte
- Sweetbird Chocolate frappé
- Sweetbird White Chocolate Sirop

Instructiuni:
1. Umpleti paharul cu gheata, pana la varf
2. Turnati lapte peste gheata (la 1 cm sub partea de sus a paharului)
3. Turnati continutul paharului in vasul blenderului
4. Adaugati 1 lingura de pudra frappé si 2 pompe de sirop
5. Amestecati pana la omogenizare.

6. Easter Chick Frappé



Ingrediente:

- Gheata
- Lapte
- Sweetbird Chocolate frappé
- Sweetbird Eggnog Sirop

Instructiuni:
1. Umpleti paharul cu gheata, pana la varf
2. Turnati lapte peste gheata (la 1 cm sub partea de sus a paharului)
3. Turnati continutul paharului in vasul blenderului
4. Adaugati 1 lingura de pudra frappé si 2 pompe de sirop
5. Amestecati pana la omogenizare.

7. Perfect Praline Frappé



Ingrediente:
- Gheata
- Lapte
- Sweetbird Chocolate Frappe
- Sweetbird Hazelnut Sirop
- Sweetbird Caramel Sirop

Instructiuni:
1. Umpleti paharul cu gheata, pana la varf
2. Turnati lapte peste gheata (la 1 cm sub partea de sus a paharului)
3. Turnati continutul paharului in vasul blenderului
4. Adaugati 1 lingura de pudra frappé si cate 1 pompa din fiecare sirop
5. Amestecati pana la omogenizare.

 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Sediu Social (birouri): Lu -Vi 09:00-18:00, Depozit / Prajitorie Dropshot: Lu-Vi 08:00-17:00

0772208988 hello@tastecrafters.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!