Sfeclă roșie poate fi urmărită înapoi la grecii antice, care au cultivat sfeclă roșie și au folosit rădăcina ca o oferind soarelui Dumnezeul Apollo în templul din Delphi - au considerat că merită greutatea sa în argint. Astăzi, sucul este adesea folosit ca colorant alimentar natural datorită culorii sale vibrante și este o parte importantă de gătit din Europa de Est și nordică. În ultimii ani, a câștigat popularitate printre sportivii profesioniști care consumă suc de sfeclă roșie înainte concursuri.
Am amestecat pulberea de suc de sfeclă roșie cu ghimbir măcinat, praf de cacao brut și nectar de nucă de cocos pentru a crea o băutură delicioasă și hrănitoare.
Ingrediente: Pulbere de suc de sfeclă organică, nectar de cocos organic, crud organic cacao, ghimbir organic.
Baza vegana si organica pentru prepararea latte ului de sfecla. Nu are lactoza, gluten si cafeina. Se preteaza pentru latte art. Contine