Cantitate: 250 gr
Durata de livrare: pentru produsele care au statusul de mai sus "IN STOC" ~ 1-4 zile lucratoare | "LA COMANDA" ~ 3-15 zile lucratoare / in functie de stocul furnizorului
Această cafea minunată vine de la ferma privată Anasora, deținută de Israel Degfa, partener DROPSHOT.
De ce ne place?
Profilul de prăjire este destinat în principal băutorilor de espresso, dar dulceața și notele fructate sunt accentuate cu orice metodă de preparare a cafelei. Sfatul nostru? Nu ezitați să explorați diverse extracții ale acestei cafele deosebite.
Povestea Anasora
Ferma Anasora a fost construită de la zero în 2013 și are 150 hectare. Este situată la o altitudine foarte înaltă, aproximativ 2350 m, făcând-o astfel cea mai elevată regiune de creștere a cafelei din lume.
Soiul nu este „moștenirea” generică și de neidentificat, ci un soi hibrid specific local, 74110. Anasora este organizată atât ca fermă, cât și ca stație de procesare, ceea ce contribuie la calitatea și complexitatea ceștii de cafea.
Răzvan, vânătorul nostru de cafea verde a vizitat Anasora pentru prima dată în 2020 și a fost impresionat de varietatea metodelor experimentale de procesare pe care echipa lui Israel le desfășoară aici.
Despre Israel Degfa
Israel este unul dintre cei mai calzi oameni pe care îi cunoaștem și, de asemenea, are un mare succes în afaceri.
S-a născut în apropiere de Sidamo, Yirgalem, iar părinții lui erau amândoi în domeniul cafelei în moduri diferite. Mama lui vindea cafea la stația de autobuz, iar tatăl lui era fermier. Aici și-a găsit dragostea pentru cafea.
În 2013, Israel a fondat compania Kerchanshe, care poartă numele celui mai apropiat oraș, orașul Kerchanste (numit cu drag Kercha). Astăzi, are 46 de stații de procesare.
Israel și DROPSHOT
Minunata colaborare și prietenie dintre Israel Degfa și DROPSHOT a început în anul 2020. Evident, DROPSHOT este un cumpărător mic pentru toate cele 46 de stații de procesare ale lui Israel, dar cumpărarea cafelei se referă la relații, obiective de calitate comune și încredere - iar în acest sens, sunt pe aceeași lungime de undă și împărtășesc aceleași calități.
Caracteristici cafea:
Origine
Ethiopia
Confectie
Boabe
Grad prajire
Deschisa Omni
Note
Coacăze negre, cuișoare, scorțișoară, coacăze roșii.
Regiune / Ferma
Ethiopia Guji / Anasora
Altitudine
2300 m
Varietal
Hybrid local 74110
Procesare
Naturală
Recoltă
Decembrie-Ianuarie
Scor Cupping
88
Suport clienti Sediu Social (birouri): Lu -Vi 10:00-18:00, Depozit / Prajitorie Dropshot: Lu-Vi 08:00-17:00
0772208988 hello@tastecrafters.ro
marian ghibu,
o cafea excelenta. la 18gr cafea in 30 sec curge 40ml crema de cafea peste care iasa o floare din microspuma de lapte.
RaspundeLa fiecare gura de cafea zici wow. Aciditate cum trebuie, cremoasa si gustoasa. O sa trec la pachetul de 500gr sau 1kg pt ca este un must have in casa
A fost util acest review?