Espressor Vibiemme Domobar Super 2B PID

VIBIEMME
9.862,27 RON   8.876,04 RON
Model vibiemme:
La comanda

Durata de livrare: 10-15 zile lucrătoare

Transport gratuit
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: OTG-00111 Ai nevoie de ajutor? 0757125698
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Vibiemme Domobar Super 2B este un espressor cu două boilere, având o stabilitate termică superioară și cu sistem PID de control al temperaturii în ambele boilere. Vibiemme a introdus prin Domobar Super 2B, sistemul PMCS - Power Management Control System, care reglează automat puterea elementului de încălzire în boilerul de cafea, pentru eficiență și stabilitate termică optime. PMCS îi permite lui Domobar Super 2B să lucreze în diferite configurații, cu sau fara boilerul de aburi activat și să păstreze un interval de stabilitate termică de 0,1 °C. Acesta îi permite, de asemenea, o creștere a puterii aburului, pentru a obtine un plus de viteză de frotare și texturarea optimă a laptelui.
Sistemul cu două boilere permite ajustarea ușoară a temperaturii în boilere, acesta fiind un avantaj pentru cei care doresc să seteze temperatura optimă de extracție în funcţie de cafeaua folosită și cărora le place să controleze toate variabilele procesului de preparare.
Caracteristici principale:
- Tehnologie Dual Boiler: Se pot opera independet boilerele de cafea şi aburi, pe rând, sau simultan.
- PID: Varianta 2016 permite controlul temperaturii în ambele boilere, de cafea si de aburi.
- Rezervor de apă de dimensiuni mici (2.1 litri): Permite prepararea a aproximativ 20 de double, fără reumplere. Reumplerea poate fi făcută în mers, în timp ce maşina lucrează. S-a ales o soluţie cu rezervor mic din acelaşi motiv pentru care unii consideră că boilerele mai mici produc o cafea mai bună, deoarece apa este mai proaspătă.
- OPV - Over pressure valve: Apa rezultată din excesul de presiune este direcţionată către tăviţa de scurgere, nu înapoi în rezervor. Acest lucru permite utilizarea maşinii cu conectare la reţeaua de apă, fără a avea rezervorul plin cu apă rezultată din excesul de presiune şi care în timp poate produce mucegai, rezervorul necesitând golire şi curăţare.
- Tăviţa de scurgere: Poate fi detaşată uşor pentru golire şi de asemenea, poate fi conectată la reţeaua de scurgere.
- Kit pentru conectarea la scurgere inclus
- Boilerele de cafea şi aburi izolate: Ajută la economisirea energiei. Izolarea boilerului de cafea aduce beneficii şi în stabilitatea termică la prepararea cafelei.
- Pompă rotativă comercială: cu posibilitatea alimentării de la reţeaua de apă sau din rezervor, comutarea făcându-se cu ajutorul unei manete. Include un furtun flexibil cu împletitură din oțel inoxidabil, prevăzut cu filet exterior de 3/8".
- Offset programabil de utilizator: reglarea temperaturii se face în boilerul de cafea, dar grupul are întotdeauna o temperatură mai mică. Această funcţionalitate îi permite utilizatorului să programeze acest delta de temperatură deoarece fiecare mediu are caracteristic un alt offset.
- Pentru a realiza un plus de stabilitate termică faţă de versiunile anterioare, unul dintre obiectivele principale ale Vibiemme la reproiectarea sistemului cu două boilere a fost să menţină necesitatea unui amperaj de sub 15 Amperi. Acest lucru nu numai că permite găsirea unei alimentări în orice gospodărie dar şi menține consumul de energie la un nivel minim. Datorită sistemului inovativ de control al puterii elementelor de încălzire, sistemul PMCS (Power Management Control System) se reglează automat puterea fiecărui element de încălzire. Amperajul total al mașinii nu va trece niciodată peste 15 amperi.
Alte caracteristici:
- Grup masiv Vibiemme E61: Menține activ fluxul de apă de la grupul aparatului la schimbătorul de căldură, în boiler.
- Portfiltre din alamă, calitate profesională: 1 portfiltru cu un picurator, împreună cu filtrul pentru o ceaşcă și 1 portfiltru cu două picurătoare împreună cu filtrul pentru 2 ceşti.
- Boiler de cafea: boiler din cupru, de 0,5 litri. Acest boiler de dimensiuni foarte mici permite schimbul rapid al apei care nu va sta prea mult în boiler, așa cum se întâmplă, eventual, la boilerele de cafea mai mari ale aparatelor din aceeaşi clasă.
- Boiler de abur: boiler din cupru, de 2 litri.
- Manometru boiler: indică presiunea în boilerul de aburi.
- Manometru pompă: indică presiunea de infuzie în timpul extracției.
- Bagheta de aburi din oţel inoxidabil, multi-directionala: este situată în partea stângă a aparatului.
- Bagheta de apă caldă din oţel inoxidabil, multi-directionala: este situată în partea dreaptă a aparatului.
- Lumina de alimentare: este situată în partea dreaptă și indică faptul că aparatul este pornit sau nu.
- Lumina de încălzire: este situată în partea stângă și indică momentul în care funcţionează elementul de încălzire.
- Lumina de apă: este situată în mijloc și se aprinde atunci când nivelul apei în rezervor este redus.
- Comutator de alimentare cu trei poziţii: Vă permite să utilizați mașina espresso doar cu boilerul de cafea, doar cu boilerul de aburi, sau cu ambele boilere simultan.
- Presostat Jaeger: monitorizează presiunea în boilerul de aburi.
- Tavă de scurgere din oţel inoxidabil generoasă: poate fi ușor îndepărtată pentru curățare.
- Sistem electronic GICAR de control al nivelului apei: reacţionează la o schimbare de 0.02 C a temperaturii în boilerul de cafea.
- Pompă rotativă comercială: mai silențioasa decât o pompă de vibrație, dar este mult mai scumpă la înlocuire. Prin urmare, este importantă decalcifierea.
- OPV: se deschide atunci când există o presiune prea mare la pompă. Este situată în partea din spate a mașinii, cu acces ușor atunci când se îndepărtează caroseria maşinii. Deși reglarea presiunii de livrare se face din pompă care este prevăzută cu un șurub de reglare, OPV este o soluţie de siguranţă suplimentară necesară în situaţia în care maşină este conectată la reţeaua de apă, iar presiunea apei este prea mare.
Accesorii incluse:
- portfiltru cu un picurator
- portfiltru cu două picurataore
- filtru pentru o singură doză de cafea
- filtru pentru două doze de cafea
- filtru blind pentru curăţare
- lingură din plastic petru măsurare
- Tamper inutil din plastic
 

Scrie un review


Suport clienti 10:00-18:00

0757125698 hello@tastecrafters.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!