Profil aromatic: Exotic
Inca un microlot extravagant de la bunul nostru partener Emmanuel Rusatira, probabil cel mai de renume fermier si producator din Rwanda. Creat la statia de procesare Gaseke, una dintre cele 7 operate de catre Emma, acest lot propune la degustare un profil extravagant, specific procesarii anaerobe, cu o aciditate vivace si note vibrante de fructe exotice invelite in straturi abundente de ciocolata.
Caracteristici cafea:
Origine
Rwanda
Confectie
Boabe
Grad prajire
Espresso Modern
Note
Ananas, Whiskey, Ciocolata neagra, Migdale
Regiune
Nyamagabe, Kizi Rift
Producator
Emmanuel Rusatira
Altitudine
1650 - 1800 m
Varietal
Arabica Red Bourbon
Procesare
Anaeroba Naturala
Punctaj
87.25
Recolta
Vara 2023
GRAD DE MACINARE | DETALII | EXEMPLE DE APARATE |
---|---|---|
Boabe | Nemacinat | |
Espresso Fin | Sita profesionala - multiple perforatii | Manuale: Dalla Corte Studio, Bellezza Bellona, Ascaso T Plus |
Espresso Grosier | Sita presurizata - unica perforatie | |
Macinare Filtru Automat | Cafetiere | Cafetiera Moccamaster |
Macinare Presa franceza | Presa Franceza | Barista & Co French Press, Timemore |
Macinare Moka | Moka pot | Bialetti |
Macinare Aeropress | Aeropress | Aeropress |
Macinare V60 | Filtru manual | |
Macinare Chemex | Chemex | Chemex |
Macinare Ibric | Ibric | Soy Cezve |
Suport clienti Sediu Social (birouri): Lu -Vi 09:00-18:00, Depozit / Prajitorie Dropshot: Lu-Vi 08:00-17:00
0772208988 hello@tastecrafters.ro