Cu peste 50 de siropuri delicioase de 6 tipuri: clasic, creativ, cu fructe, ceai cu gheata, limonada si fara zahar, exista un sirop Sweetbird pentru fiecare persoana si sezon. De la arome traditionale, cum ar fi vanilie, caramel si butterscotch, pana la confectii inspirate de deserturi, Sweetbird amesteca creativitatea cu versatilitatea, astfel incat sa puteti face bauturi calde, reci si amestecate cu gheata.
Toate siropurile Sweetbird sunt aprobate de Societatea Vegana, asa ca acestea devin ingredientul perfect de utilizat ca alternative pentru lapte in sute de retete vegane gustoase, de la latte la milkshake si frappe. Toate siropurile sunt produse in Bristol, Marea Britanie, la propria fabrica de sirop a celor de la Sweetbird. Toate sunt facute cu zahar britanic, in afara de siropurile Sugar-Free, desigur!
Racoros si proaspat, aroma Sweetbird de menta strapunge ciocolata si laptele pentru a oferi un afterstaste racoritor. Menta este aroma pe care cei mai multi doresc sa o vada mai des in meniurile cafenelelor, barurilor si puburilor, iar siropul Sweetbird contine menta autentica. Adaugati-l in frappé-uri de ciocolata, ciocolata calda sau chiar in smoothie-urile de capsuni.
- Fara coloranti artificiali si conservanti
- Fara organisme modificate genetic
- Recunoscut de The Vegan Society
- Fabricat in Bristol, Marea Britanie
Retete:
1. Mint Mocha Frappé

Ingrediente:
- Gheata
- Lapte
- Sweetbird Mocha Frappe
- Sweetbird Mint Sirop
Instructiuni:
1. Umpleti paharul cu gheata, pana la varf
2. Turnati lapte peste gheata (la 1 cm sub partea de sus a paharului)
3. Turnati continutul paharului in vasul blenderului
4. Adaugati 1 lingura de pudra frappé si 2 pompe de sirop
5. Amestecati pana la omogenizare
2. Creamy Choc Mint Frappé
Ingrediente:
- Gheata
- Lapte
- Sweetbird Vanilla Bean Frappe
- Sweetbird Mint Sirop
Instructiuni:
1. Umpleti paharul cu gheata, pana la varf
2. Turnati lapte peste gheata (la 1 cm sub partea de sus a paharului)
3. Turnati continutul paharului in vasul blenderului
4. Adaugati 1 lingura de pudra frappé si 2 pompe de sirop
5. Amestecati pana la omogenizare
3. Mint Mocha Latte
Ingrediente:
- Single espresso
- Sweetbird Mint Sirop
- Zuma Ciocolata calda neagra
- Lapte cald
Instructiuni:
1. Intr-o ceasca, adaugatu 2 pompe de siropm o lingurita de pudra de cacao Zuma si un shot de espresso.
2. Amestecati pana cand obtineti o pasta.
3. Turnati laptele cald si gata!
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.