Durata de livrare: pentru produsele care au statusul de mai sus "IN STOC" ~ 1-4 zile lucratoare | "LA COMANDA" ~ 3-15 zile lucratoare / in functie de stocul furnizorului
In interiorul conului V60 exista niste caneluri spiralate care au rolul de a directiona cafeaua catre orificiul de curgere si de a nu permite filtrului sa se lipeasca de peretii dripper-ului. Astfel, cafeaua este filtrata in acelasi timp pe intreaga suprafata a filtrului.
Dupa ce filtrul este plasat in interiorul dripper-ului, trebuie udat cu apa fierbinte, asta inainte sa punem cafeaua. Asta pentru ca porii filtrului sa se deschida si sa permita traversarea uleiurilor aromatice din cafea. Sectiunea prin care curge cafeaua este de forma circulara, spre deosebire de cea a filtrului de cafea.
Folosind un V60, cafeaua nu se mai poate arde, in plus, se foloseste o cantitate mai mica de cafea decat in cazul prepararii la filtru. Extractia cafelei este mult mai buna decat cea la filtru.
Caracteristici Dripper din sticlă optică "Crystal Eye" Timemore
Suport clienti Sediu Social (birouri): Lu -Vi 10:00-18:00, Depozit: Lu-Vi 08:00-17:00, Show-room: Zilnic 08:30-20:30
0772208988 0757125698 hello@tastecrafters.roComparare
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.