❗ Alege gradul de măcinare
Durata de livrare: pentru produsele care au statusul de mai sus "IN STOC" termenul de livrare este de: 1-4 zile lucratoare | pentru produsele care au statusul de mai sus "LA COMANDA" termenul de livrare este de: 3-15 zile lucratoare SAU in functie de stocul furnizorului
El Salvador poate fi o destinatie captivanta in materie de microloturi, fie ca vorbim de varietaluri straine bine integrate in solurile din La Tierra de Volcanes, fie de procesari inedite si spectauloase cu care fermierii ne surprind. Acest varietal Bourbon vine de la principalul nostru partener din El Salvador, Andres Salaverria. El trece printr-o procesare cu fermentatie anaeroba extinsa si ofera la degustare o experienta usor excentrica, indrazneata, cu un mix de note alcoolice și exotice, de la lichior, la fructe tropicale învelite în straturi de ciocolată.
Caracteristici cafea:
Origine
El Salvador
Grad prajire
Omniroast
Note
Lichior de alune, Ananas, Struguri, Ciocolata neagra
Regiune / Ferma
Apaneca - Ilamatepec /
San Francisco
Altitudine
1500 m
Varietal
Bourbon
Procesare
Naturala, Anaeroba
Recolta
Vara 2024
GRAD DE MACINARE | DETALII | EXEMPLE DE APARATE |
---|---|---|
Boabe | Nemacinat | |
Espresso Fin | Sita profesionala - multiple perforatii | Manuale: Dalla Corte Studio, Bellezza Bellona, Ascaso T Plus |
Espresso Grosier | Sita presurizata - unica perforatie | |
Macinare Filtru Automat | Cafetiere | Cafetiera Moccamaster |
Macinare Presa franceza | Presa Franceza | Barista & Co French Press, Timemore |
Macinare Moka | Moka pot | Bialetti |
Macinare Aeropress | Aeropress | Aeropress |
Macinare V60 | Filtru manual | |
Macinare Chemex | Chemex | Chemex |
Macinare Ibric | Ibric | Soy Cezve |