❗ Alege gradul de măcinare
Durata de livrare: daca statusul de mai sus este: ✅IN STOC✅ = 1-4 zile lucratoare | ➡️LA COMANDA⬅️ = 3-15 zile lucratoare SAU in functie de stocul furnizorului
Cooperativa Mutira a fost fondata in 1951 si de atunci promoveaza doar cele mai bune practici agriculturale. PB (Peaberry) reprezinta o mutatie natural a ciresii de cafea prin care o singura samanta se dezolva in fruct, in loc de doua, aceasta fiind mai mica, mai rotunda si mai densa decat celelalte. Ne place acest lot pentru dulceata sa tipica originii. Aduce o aciditate vioaie si totodata prietenoasa, cu retrogust dulce si caramelizat.
Caracteristici cafea:
Origine
Kenya
Grad prajire
Omniroast
Note
Bergamota, Caramel, Vanilie
Regiune / Ferma
Kirinyaga, Central Province /
Statia de Procesare Mugaya
Altitudine
1400 m
Varietal
SL 28, SL 34
Procesare
Prin spalare
Recolta
Toamna 2024
GRAD DE MACINARE | DETALII | EXEMPLE DE APARATE |
---|---|---|
Boabe | Nemacinat | |
Espresso Fin | Sita profesionala - multiple perforatii | Manuale: Dalla Corte Studio, Bellezza Bellona, Ascaso T Plus |
Espresso Grosier | Sita presurizata - unica perforatie | |
Macinare Filtru Automat | Cafetiere | Cafetiera Moccamaster |
Macinare Presa franceza | Presa Franceza | Barista & Co French Press, Timemore |
Macinare Moka | Moka pot | Bialetti |
Macinare Aeropress | Aeropress | Aeropress |
Macinare V60 | Filtru manual | |
Macinare Chemex | Chemex | Chemex |
Macinare Ibric | Ibric | Soy Cezve |