Profil aromatic: Ciocolatiu
Caracteristici cafea:
Origine
Brazilia
Confectie
Boabe
Grad prajire
Espresso Modern
Note
Ciocolata cu lapte, Zahar brun, Ciocolata Neagra, Nuci
Regiune / Ferma
Brazil, Minas Gerais, Campestre / Pedra Grande
Altitudine
1150 m
Varietal
Arabica Obata
Procesare
Natural
Recoltă
2023 - 2024
GRAD DE MACINARE | DETALII | EXEMPLE DE APARATE |
---|---|---|
Boabe | Nemacinat | |
Espresso Fin | Sita profesionala - multiple perforatii | Manuale: Dalla Corte Studio, Bellezza Bellona, Ascaso T Plus |
Espresso Grosier | Sita presurizata - unica perforatie | |
Macinare Filtru Automat | Cafetiere | Cafetiera Moccamaster |
Macinare Presa franceza | Presa Franceza | Barista & Co French Press, Timemore |
Macinare Moka | Moka pot | Bialetti |
Macinare Aeropress | Aeropress | Aeropress |
Macinare V60 | Filtru manual | |
Macinare Chemex | Chemex | Chemex |
Macinare Ibric | Ibric | Soy Cezve |
Suport clienti Sediu Social (birouri): Lu -Vi 09:00-18:00, Depozit / Prajitorie Dropshot: Lu-Vi 08:00-17:00
0772208988 hello@tastecrafters.ro