Dropshot Columbia Huila Decaf

Dropshot
34,90 RON
Note
Condimente, Vanilie, Citrică, Ciocolată Neagră, Tutun

Grad prăjire

Medie
Cantitate:
Grad măcinare

Selectati optiunile dorite pentru acest produs


Pentru a adauga produsul in cos selectati cel putin o optiune


Adauga in cos
In stoc
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: OTG-602 Ai nevoie de ajutor? 0757125698
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Această cultură provine de la diverse ferme situate la altitudini între 1400 – 1750 m. Are o complexitate deosebită pentru o cafea decofeinizată, asta și datorită metodei naturale. Pentru noi este o cafea plăcută, dulceagă, cu un final ciocolatiu intens. Potrivită pentru espresso și băuturile cu lapte, însă interesantă și pentru filtru.
Decofeinizarea cu trestie de zahăr se mai numește și decofeinizare naturală. Procesul este diferit de oricare altul prin capacitatea sa de a păstra aroma excepțională în timp ce utilizează metode naturale de extracție. Trestia de zahăr cultivată local este fermentată pentru a produce compuși de acetat de etil. Cafeaua verde (neprăjită) este aburită, apoi înmuiată în apă cu solvent etil-acetat care elimină cofeina. Apa este scursă și cafeaua este clătită, re-aburită (pentru a elimina orice urmă de solvent etil-acetat) apoi trimisă la noi pentru prăjire.
Găsim că procesul produce o cafea mai stabilă și mai dulce, care funcționează deosebit de bine pentru espresso și clienții care beau cafea cu lapte. 

Caracteristici cafea:

Origine Columbia
Confectie Boabe
Grad prajire  Medie
Note Condimente, Vanilie, Citrică, Ciocolată Neagră, Tutun 
Regiune / Ferma Selectie Diversi Fermieri
Altitudine 1400-1750 m
Varietal Castillo, Colombia, Caturra
Procesare Spalare
Recoltă Pe tot parcursul anului

Scrie un review


Suport clienti 10:00-18:00

0757125698 hello@tastecrafters.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!