Peste 190 Lei oferim TRANSPORT GRATUIT la comenzile plasate online (cu exceptia bauturii din ovaz Minor Figures).

Costa Rica La Abeja 1kg - Cafea de Specialitate Origine

Dropshot
159,90 RON
Note
Ciocolata cu lapte, Portocala, Alune de padure

Grad de prăjire
Espresso Modern

Pentru a adauga produsul in cos selectati cel putin o optiune

❗ Alege gradul de măcinare

Selectati optiunile dorite pentru acest produs


Selectati cel putin o optiune


Adauga in cos
In stoc

Durata de livrare: pentru produsele care au statusul de mai sus "IN STOC" termenul de livrare este de: 1-4 zile lucratoare | pentru produsele care au statusul de mai sus "LA COMANDA" termenul de livrare este de: 3-15 zile lucratoare SAU in functie de stocul furnizorului

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 5949391201762 Ai nevoie de ajutor? 0772208988
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Grade de macinare
  • Review-uri (0)

Profil aromatic: Ciocolatiu

 
Am avut plăcerea de a-l vizita prima oară pe Alejo în Martie 2024, când am fost la ferma Volcan Azul și am fost impresionați nu numai de profesionalismul cu care “Alejito” lucrează, dar și de pasiunea și autenticitatea pe care acesta le pune în tot ceea ce face, respectând astfel standardele familiilor Castro și Kahle și ducând tradiția mai departe. Lotul La Abeja este unul de bază atât pentru Alejo cat și pentru relația noastră cu el, fiind constant în repertoriul nostru de mai bine de trei ani.

Ferma Colima, locul unde a fost cultivat acest lot de cafea, sta la poalele vulcanului acum inactiv Barva, iar acest spatiu ofera unul dintre cele mai fertile soluri din intreaga Republica Costa Rica si gazduieste mai multe specii de plante pe cale de disparitie. Doua dintre ele ar fi copacii Poro Extranjero si Guachipelin, acestia avand si ei un rol in cresterea propice a pomilor de cafea. Cum se intampla asta? Conceptul este unul denumit comercial “shade-grown coffee”. Pomii de cafea ajung in general la inaltimea de 4.5 sau 5 metri, insa ei pot fi “acoperiti” de alti copaci, cum ar fi Poro Extranjero si Guachipelin in acest caz, care ajung si la inaltimi intre 25 sau chiar 35 de metri. Conceptul de shade-grown coffee a devenit din ce in ce mai popular datorita beneficiilor sale asupra culturilor de cafea, cel mai bun exemplu fiind poate dezvoltarea polenizarii, lucru ce a dovedit cresterea productiei cireselor de cafea. 
Acest lot de Costa Rica La Abeja se bucura pe deplin de trendul shade-grown coffee, iar gustul din ceasca dovedeste acest lucru.



Caracteristici cafea:

Origine Costa Rica
Confectie Boabe
Grad prajire  Espresso Modern
Note Ciocolata cu lapte, Portocala, Alune de padure
Regiune / Producator Naranjo, Alajuela / Alejo Castro Kahle
Altitudine 1400 – 1500 m
Varietal Arabica Red Caturra
Procesare Spalare
Recoltă 2023-2024

GRAD DE MACINARE DETALII EXEMPLE DE APARATE 
Boabe Nemacinat                        
Espresso Fin Sita profesionala - multiple perforatii Manuale: Dalla Corte Studio, Bellezza Bellona, Ascaso T Plus                       
Espresso Grosier Sita presurizata - unica perforatie  
Macinare Filtru        Automat  Cafetiere Cafetiera Moccamaster 
Macinare Presa franceza Presa Franceza Barista & Co French Press, Timemore
Macinare Moka Moka pot Bialetti
Macinare Aeropress Aeropress Aeropress
Macinare V60  Filtru manual  
Macinare Chemex Chemex Chemex
Macinare Ibric Ibric Soy Cezve



 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Sediu Social (birouri): Lu -Vi 09:00-18:00, Depozit / Prajitorie Dropshot: Lu-Vi 08:00-17:00

0772208988 hello@tastecrafters.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!