Ciocolata Organica cu lapte Esmeraldas 42% - Origine Ecuador

ORIGINAL BEANS
26,90 RON
NOTE:
Caramel și alune cu flori de sare (Fleur de Sel)


INGREDIENTE:
Zahar brut din trestie de zahar, lapte praf integral, unt de cacao, masa de cacao, flori de sare, extract din lapte 20%, cacao pura 42%
In stoc

Durata de livrare: pentru: "IN STOC" ~ 1-3 zile lucratoare | "LA COMANDA" ~ 3-15 zile lucratoare, in functie de stocul furnizorului

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: OTG-1504 Ai nevoie de ajutor? 0757 125 698
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Specificatii
  • Origine Cacao
  • Valori Nutritionale
  • Review-uri (0)
Notele de caramel și alune cu flori de sare (Fleur de Sel) rezonează în acest rar extract de cacao Arriba. Gustul isi are originea in ultima pădure neagră din Ecuador, unde broaștele de mătase se prind în briza umedă.

O tableta de ciocolata cumparata = Un copac plantat
Prin achizitionarea unei tablete de ciocolata vegana ORIGINAL BEANS Esmeraldas 42% veti sustine cultivatorii din rezervatia Mache sa poata conserva arborii de cacao si fauna de broaste de matase.

Greutate - Emag: 70 g

Tip Produs - Emag: Ciocolata

Greutate 70 g
Procent continut de cacao 42%
Originea boabelor de Cacao Esmeraldas, Ecuador
Raritate Rar
Dieta fara gluten, organica
Cauze sustinute conservarea, arborilor de cacao, sustinerea fermierilor, protejarea animalelor, salvarea padurilor tropicale

CEA MAI AMENINTATA SI MAI PUTIN CUNOSCUTA PADURE TROPICALA DE PE PAMANT

Provincia Esmeraldas se află în cel mai sudic punct al unuia dintre cele mai amenințate și mai puțin cunoscute ecosisteme ale pădurii tropicale de pe pământ - Chocó. Extractul de cacao Esmeraldas este obtinut din Mache Chindul, ultima pădure tropicala umeda de coastă din Ecuador, care aprovizioneaza toate râurile majore din regiune și găzduiește o varietate enormă de plante și animale sălbatice, inclusiv spectaculoasa Broască de Imbabura și Mache Glas Frog.

Deja, 85 de mici comunități rurale s-au stabilit în interiorul rezervației naturale și din pacate, contribuie la defrișări prin arderea si taierea copacilor. Cu toate acestea, distantarea de populatia Mono Bravo garantează că moștenirea lor, cultura arborilor de cacao Arriba Nacional, va rămâne neafectată de propagarea rapida a hibrizilor de cacao in Ecuador. Acest lucru le oferă - și nouă și dumneavoastră - cadoul pentru o ciocolată excepțională si șansa de a păstra celelalte daruri ale naturii din Mache Chindul.

 

DESPRE BOABE: MONO BRAVO ARRIBA


Se spune că denumirea de cacao Arriba Nacional provine din „de rio arriba”, adică AMONTE. Exact așa se întâmplă lucrurile în Mono Bravo în zilele noastre: bărbatii bătrâni și tineri din sat călătoresc elegant, calare, peste pâraie și pârâuri, pentru a aduce bobalele lor de cacao excepționale.

 

Informatii nutritionale per 100g

Energie 2463 kJ / 588 kcal
Grasimi 41g
- din care saturate 25g
Carbohidrati 46g
- din care zaharuri 45g
Proteine 7g
Sare 0.3g

Scrie un review


Suport clienti 10:00-18:00

0757 125 698 hello@tastecrafters.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!