Durata de livrare: pentru produsele care au statusul de mai sus "IN STOC" termenul de livrare este de: 1-4 zile lucratoare | pentru produsele care au statusul de mai sus "LA COMANDA" termenul de livrare este de: 3-15 zile lucratoare SAU in functie de stocul furnizorului
Wilton Benitez este unul dintre cei mai de succes producatori ai Columbiei si este specializat in procese experimentale de fermentare a cireselor de cafea. Abordarile acestuia imbina tehnologia moderna cu practicile traditionale.
PROCESAREA
Wilton alege pentru acest lot cele mai bune cirese de Pink Bourbon si le sterilizeaza folosind apa ozonata si lumina UV (imaginea 4). Prima faza de fermentatie este de 96 de ore, anaeroba, la o temperatura controlata de 18º C. Wilton se foloseste in aceasta faza de cunostintele sale in genetica si adauga niste tulpini specifice de drojdie, care potenteaza anumite caracteristici ale cireselor. Ciresele sunt depulpate, dar nu total, iar apoi intra in cel de-al doilea stadiu de fermentare anaeroba, de data aceasta 48 de ore la 21º C. Intr-un final, ciresele sunt complet dupulpate si uscate in dry-ere mecanice timp de 30 de ore.
FERMIERUL
Wilton Benitez detine trei ferme: La Macarena, Las Brisas si Granja Paraiso 92. Acest lot provide de la ferma La Macarena, care este si cea mai mare a acestuia, de 75 de hectare. El este pasionat de genetica si biotehnologie si considera ca echilibrul in stadiile de fementare este cel mai important astept al procesarii.
Caracteristici cafea:
Origini
Columbia
Confectie
Boabe
Grad Prajire
Omni Roast
Note
Ananas, Iasomie, Musetel, Miere
Forma Produs: Boabe