Peste 190 Lei oferim TRANSPORT GRATUIT la comenzile plasate online (cu exceptia bauturii din ovaz Minor Figures).

Columbia Pink Bourbon Wilton Benitez 200g - Cafea de specialitate DROPSHOT

Dropshot
99,90 RON

NOTE

Ananas, Iasomie, Musetel, Miere

Grad prăjire


Omni Roast


 
In stoc

Durata de livrare: pentru produsele care au statusul de mai sus "IN STOC" termenul de livrare este de: 1-4 zile lucratoare | pentru produsele care au statusul de mai sus "LA COMANDA" termenul de livrare este de: 3-15 zile lucratoare SAU in functie de stocul furnizorului

Cod Produs: OTG-3393
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

 Wilton Benitez este unul dintre cei mai de succes producatori ai Columbiei si este specializat in procese experimentale de fermentare a cireselor de cafea. Abordarile acestuia imbina tehnologia moderna cu practicile traditionale.

PROCESAREA

Wilton alege pentru acest lot cele mai bune cirese de Pink Bourbon si le sterilizeaza folosind apa ozonata si lumina UV (imaginea 4). Prima faza de fermentatie este de 96 de ore, anaeroba, la o temperatura controlata de 18º C. Wilton se foloseste in aceasta faza de cunostintele sale in genetica si adauga niste tulpini specifice de drojdie, care potenteaza anumite caracteristici ale cireselor. Ciresele sunt depulpate, dar nu total, iar apoi intra in cel de-al doilea stadiu de fermentare anaeroba, de data aceasta 48 de ore la 21º C. Intr-un final, ciresele sunt complet dupulpate si uscate in dry-ere mecanice timp de 30 de ore.

FERMIERUL

Wilton Benitez detine trei ferme: La Macarena, Las Brisas si Granja Paraiso 92. Acest lot provide de la ferma La Macarena, care este si cea mai mare a acestuia, de 75 de hectare. El este pasionat de genetica si biotehnologie si considera ca echilibrul in stadiile de fementare este cel mai important astept al procesarii. 

Toate cafelele sunt proaspat prajite si vor fi livrate in medie la maxim 7 zile de la data prajirii. Recomandam consumul lor incepand cu ziua 10-14 de la data prajirii, deoarece mai devreme pot contine inca dioxid de carbon in cantitati suficiente incat sa inhibe extractia optima si dezvoltarea completa a profilului aromatic. 
Va felicitam pentru alegere, toate cafelele verzi ce intra in componenta blendurilor, mono originilor sau microloturilor prajite de DROPSHOT au un punctaj de peste 80 de puncte SCA la prajirea de cupping, deci o complexitate ridicata si grad de cafea de specialitate.
 

 
Vezi mai mult

Caracteristici cafea:

Origini Columbia
Confectie Boabe
Grad Prajire Omni Roast
Note  Ananas, Iasomie, Musetel, Miere

Forma Produs: Boabe

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!