Cu peste 50 de siropuri delicioase de 6 tipuri: clasic, creativ, cu fructe, ceai cu gheata, limonada si fara zahar, exista un sirop Sweetbird pentru fiecare persoana si sezon. De la arome traditionale, cum ar fi vanilie, caramel si butterscotch, pana la confectii inspirate de deserturi, Sweetbird amesteca creativitatea cu versatilitatea, astfel incat sa puteti face bauturi calde, reci si amestecate cu gheata.
Toate siropurile Sweetbird sunt aprobate de Societatea Vegana, asa ca acestea devin ingredientul perfect de utilizat ca alternative pentru lapte in sute de retete vegane gustoase, de la latte la milkshake si frappe. Toate siropurile sunt produse in Bristol, Marea Britanie, la propria fabrica de sirop a celor de la Sweetbird.
Toate sunt facute cu zahar britanic, in afara de siropurile Sugar-Free, desigur!
Sweetbird recreeaza netezimea dulce si cremoasa a ciocolatei albe; cu tonuri asemanatoare mierii, este bogat si indulgent.
Creati delicii adaugandu-l la ciocolata calda sau mocha sau in orice alte frappé-uri.
- Fara coloranti artificiali si conservanti
- Fara organisme modificate genetic
- Recunoscut de The Vegan Society
- Fabricat in Bristol, Marea Britanie
Retete:
1. Double Choc Ice Frappé
Ingrediente:
- Gheata
- Lapte
- Sweetbird Chocolate frappé
- Sweetbird White Chocolate Sirop
Instructiuni:
1. Umpleti paharul cu gheata, pana la varf
2. Turnati lapte peste gheata (la 1 cm sub partea de sus a paharului)
3. Turnati continutul paharului in vasul blenderului
4. Adaugati 1 lingura de pudra frappé si 2 pompe de sirop
5. Amestecati pana la omogenizare.