Profil aromatic: Ciocolatiu
Caracteristici cafea:
Origine
Brazilia
Confectie
Boabe
Grad prajire
Espresso Modern
Note
Ciocolata cu lapte. Migdale, Caju, Caramel
Regiune / Ferma
Fazenda Santo Antonio
Altitudine
1150 m
Varietal
Arabica Acaia
Procesare
Naturala
Recoltă
2023 - 2024
GRAD DE MACINARE | DETALII | EXEMPLE DE APARATE |
---|---|---|
Boabe | Nemacinat | |
Espresso Fin | Sita profesionala - multiple perforatii | Manuale: Dalla Corte Studio, Bellezza Bellona, Ascaso T Plus |
Espresso Grosier | Sita presurizata - unica perforatie | Automate: Delonghi Dinamica, Delonghi Barista Pack |
Macinare Filtru Automat | Cafetiere | Cafetiera Moccamaster |
Macinare Presa franceza | Presa Franceza | Barista & Co French Press, Timemore |
Macinare Moka | Moka pot | Bialetti |
Macinare Aeropress | Aeropress | Aeropress |
Macinare V60 | Filtru manual | |
Macinare Chemex | Chemex | Chemex |
Macinare Ibric | Ibric | Soy Cezve |
Suport clienti Sediu Social (birouri): Lu -Vi 09:00-18:00, Depozit / Prajitorie Dropshot: Lu-Vi 08:00-17:00
0772208988 hello@tastecrafters.ro
Mihai Giurgeanu,
Este pentru prima dată când am cumpărat cafea de specialitate. Am studiat un pic înainte, dorind să îmbunătățesc gustul cafelei. Am fost impresionat de diferența între gustul acestei cafele și cafeaua pe care o beam de obicei (Lavazza). In primul rand, gustul amar a dispărut complet. Că textură, este mai subțire, nu este așa densă. Probabil de la uscarea naturală, cafeaua are o notă de prospețime, ca de fructe. Gustul care rămâne după ce am terminat de băut cafeaua este că și cum aș fi mâncat o prăjitură cu cremă de cafea și ciocolată. Nu rămâne pic de gust amar.
RaspundeA fost util acest review?
2 persoane au considerat acest review util!