Peste 190 Lei oferim TRANSPORT GRATUIT la comenzile plasate online (cu exceptia bauturii din ovaz Minor Figures).

Confort Single Origins DROPSHOT


Diverse origini de cafea care sunt disponibile de obicei pe tot parcursul anului, deoarece le stocăm din timp. Livrate proaspăt prăjite, acestea sunt destinate iubitorilor de cafea de specialitate, care apreciază terroirul originii cafelei.

Aceste cafele au o notă aromatică dominantă, completată de note secundare, care rotunjesc profilul gustativ. Stilul nostru de prăjire pentru aceste cafele este de a amplifica nota dominantă care uneori este florală, fructată, condimentată sau nuci. Ne propunem să echilibrăm acea notă dominantă dezvoltând note dulci amare de caramel sau ciocolată neagră. Așteptați-vă să fiți surprinși, așteptați să recunoașteți nota dominantă, dar, de asemenea, asigurati-va ca extractiile sunt corespunzătoare, aceste cafele sunt dulci, echilibrate și au un gust foarte plăcut.
Trebuie să țineți cont de faptul că toate originile sunt diferite între ele, astfel încât s-ar putea să fiți surprinși de modul în care simți diferite arome și de a vă schimba preferințele gustative anterioare.

Perfect în espresso, lapte, filtru.

Recomandat pentru:
 
Espressoare manuale
Espressoare automate
Filtre automate
Echipament pentru prepararea manuala
 

Afiseaza: 1-24 din 48 produse

 Filtre

Suport clienti Sediu Social (birouri): Lu -Vi 09:00-18:00, Depozit / Prajitorie Dropshot: Lu-Vi 08:00-17:00

0772208988 hello@tastecrafters.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!