Peste 190 Lei oferim TRANSPORT GRATUIT la comenzile plasate online (cu exceptia bauturii din ovaz Minor Figures).

Cafetto

Cafetto este liderul industriei în soluții organice eficiente și ecologice, oferind produse de curățare pentru a îmbunătăți performanța echipamentelor și pentru a simplifica procesele de curățare. Prin portofoliul său extins de produse și rețeaua globală, Cafetto oferă produse de curățare atât pe piețele comerciale, cât și pe cele interne.

Organic...
DE CE ORGANIC CÂND VINE VORBA DE CURĂȚARE?
Gama Organic Cafetto® este certificată pentru uz organic, ceea ce înseamnă că, dacă utilizați boabe de cafea și lapte bio, susțineți o experiență organică de la început până la sfârșit  pentru clienții dvs.
Gama Organic Cafetto® NU conține:
• Organisme modificate genetic
• Produse chimice corozive
• Fosfați
• Clor și igienizatori cuaternari

Gama de produse organice conține ingrediente care sunt fie derivate din plante, fie găsite în alimente:
Acid tartric provenit din material vegetal, în special din struguri în timpul procesului de vinificație, dar se găsește și în alte fructe, inclusiv caise, mere și banane. Este un agent natural de acriere în alimente și este utilizat în mod obișnuit ca agent de dospire la fabricarea pâinii, care, împreună cu bicarbonatul de sodiu, determină creșterea pâinii. Este utilizat în tablete Cafetto pentru a ajuta la dizolvarea prin efervescență, contribuind în același timp la curățare prin îndepărtarea ionilor de apă dură.

Acid citric derivat din citrice, cum ar fi portocala, lămâia, teiul și grapefruitul, este produs prin fermentare biologică. În înghețată este folosit ca emulgator pentru a menține grăsimile lactate în suspensie. Este utilizat în tablete Cafetto pentru a ajuta la dizolvarea prin efervescență, contribuind în același timp la curățare prin îndepărtarea ionilor de apă dură.

Carbonat de sodiu este realizat prin purificarea „trona”, un mineral natural din bazinul râului Green din Wyoming, SUA. Poate fi derivat și din alge sau alge marine. Se găsește în pasta de dinți și se folosește în produsele de panificație. Este un agent de curățare foarte eficient.

Citrat de sodiu derivat din zahăr de porumb prin fermentare, se găsește în multe băuturi răcoritoare și este utilizat la producerea unor brânzeturi. Este folosit pentru optimizarea pH-ului în timpul procesului de curățare.

Percarbonat de sodiu este un agent de eliberare a oxigenului care este utilizat pe scară largă în pastele de dinți și tabletele de curățare a protezelor dentare, precum și în alte preparate de curățare. Este un minunat agent de curățare și decolorare.

Carbonat de potasiu este un agent alcalin fabricat din surse naturale de rocă de potasiu și alte minerale. Este adesea folosit în producția de vin și ca agent de coacere. Este unul dintre ingredientele care asigură gama noastră organică cu performanțele sale excepționale de curățare. primele produse triple certificate la nivel mondial Cafetto® EVO a fost primul produs de curățat espresso care a fost certificat de un organism de certificare organic. Gama Organic s-a extins pentru a include produse de curățat certificate pentru spumă de lapte, detartrare, produse de curățat râșnițe și tablete de curățat espressoarele.

Suport clienti Sediu Social (birouri): Lu -Vi 09:00-18:00, Depozit / Prajitorie Dropshot: Lu-Vi 08:00-17:00

0772208988 hello@tastecrafters.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!