Peste 190 Lei oferim TRANSPORT GRATUIT la comenzile plasate online (cu exceptia bauturii din ovaz Minor Figures).

Cafea de Specialitate

DROPSHOT COFFEE ROASTERS
 

 
Micro și Nano loturile DROPSHOT reprezintă o selecție a celor mai uimitoare cafele ale noastre. Aceste cafele sunt motivul pentru care ne-am îndrăgostit inițial de cafea și ele ne alimentează pasiunea în fiecare zi. Căutăm aceste cafele personal, în fiecare an vizităm producătorii, întâlnim fermierii, aflăm despre metodele lor de procesare, le testăm și le rezervăm uneori exclusiv pe cele care au un gust delicios și unic.

Mono Origini

DROPSHOT Single Origins reprezintă o selecție regională de cafea dintr-o stație de spălare specifică, care adună cafele dintr-o selecție de fermieri regionali. Aceste cafele sunt disponibile de obicei pe tot parcursul anului, deoarece le stocăm din timp.
Livrate proaspăt prăjite, acestea sunt destinate iubitorilor de cafea de specialitate, care apreciază terroirul originii cafelei.

Blenduri

Blendurile DROPSHOT sunt o parte esențială a viziunii noastre pentru cafele delicioase. Alegem cafele de specialitate de înaltă calitate care, odată prăjite, au o notă dominantă, puternică, acest lucru datorându-se de obicei caracteristicilor terroir regionale și varietalelor specifice.
După ce prăjim fiecare mono origine in parte, începem să ne jucăm: le amestecăm în diferite proporții, căutând complexitatea, noutatea, echilibrul și cel mai important, deliciul. 

Afiseaza: 1-24 din 118 produse

 Filtre

Suport clienti Sediu Social (birouri): Lu -Vi 09:00-18:00, Depozit / Prajitorie Dropshot: Lu-Vi 08:00-17:00

0772208988 hello@tastecrafters.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!