Peste 190 Lei oferim TRANSPORT GRATUIT la comenzile plasate online (cu exceptia bauturii din ovaz Minor Figures).

Bellezza

Bellezza - O traditie de familie!Bellezza garanteaza si furnizeaza cea mai buna calitate de peste 40 de ani de la infiintare.

Istoria si povestea BellezzaÎn 1975, Heinz Berberich a fondat aparatele de cafea Berberich în Ketsch și astfel a pus bazele tradiției de familie Bellezza, deoarece, incepand cu anul 1975 tema boabelor brune a dominat fiecare conversație.
Brasilia, Elektra, Wega, Rancilio și câțiva alții erau parteneri apropiați și uneori și prieteni buni, cum ar fi dl Rossi. Heinz Berberich a contribuit la dezvoltarea binecunoscutului Bremer Viva și a îmbunătățit, de asemenea, si alte cateva espressoare.
Bellezza a încorporat acești 40 de ani de experiență in materie de aparate de espresso în dispozitivele sale, așa că Heinz Berberich a contribuit la dezvoltarea Inizio înainte de moartea sa. Acum, după 40 de ani, Alexander Lösch continuă si urmeaza traditia facand pasi importanti. Mașinile de espresso Bellezza sunt fabricate manual și raspandesc cunoștințele germane atat în interior cat si prin aspectul estetic.
Lui Heinz Berberich îi plăcea adesea să spună: „Dacă nu țineți pasul cu vremurile, timpul merge cu voi”.
De aceea, Bellezza Espressomaschinen GmbH reprezintă progresul tehnic și combină acest lucru cu know-how-ul de 40 de ani de experiență.

 

Suport clienti Sediu Social (birouri): Lu -Vi 09:00-18:00, Depozit / Prajitorie Dropshot: Lu-Vi 08:00-17:00

0772208988 hello@tastecrafters.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!