Peste 190 Lei oferim TRANSPORT GRATUIT la comenzile plasate online (cu exceptia bauturii din ovaz Minor Figures).

Microloturi DROPSHOT


Serii ultra limitate, microloturi, uneori de doar zeci de kilograme, provenite de la ferme mici cu experiență în cultivarea cafelei de calitate superioară. Se livrează proaspăt prăjite, sunt destinate atat coffee shop-urilor de specialitate cat si persoanelor pasionate care au aparatura și cunoștințele necesare extracției și valorificării acestor cafele deosebite.

Cumparam aceste cafele de cele mai multe ori ca urmare a dezvoltării unor relații personale cu furnizorii. Sunt cafele deosebite, selecția cea mai bună din producția unui an sau loturi care au fost supuse unor procesări speciale, în condiții deosebite, pentru a li se potența complexitatea.

Stilul nostru de prăjire pentru aceste cafele are o țintă senzorială clară: fructe și dulceață. Aceasta înseamnă că puteți extrage cu ușurință tot deliciul lor concentrat pe un espressor semiautomatic, puteți prepara un V60 sau vă puteți bucura de o delicatese pe Aeropress sau French Press. Sunt atât de bune încât poți să obtii extractii incredibile si pe espressoarele automate, așa că păstrează-ți mentalitatea deschisă pentru experimente.

Acest stil de prăjire este potrivit si recomandat pentru: espressoarele manuale care au un randament de extracție mai mare, ustensile pentru prepararea manuală a cafelei, filtrele automate. Multe dintre aceste cafele pot fi extrase cu aparate espresso automate, dar va trebui să înțelegeți că este un compromis.

Delicios în espresso, lapte, filtru picurător.

Recomandat pentru:
 
      Espressoare manuale și semiautomate
Echipament pentru prepararea manuala
Filtre automate

 

Afiseaza: 1-24 din 29 produse

 Filtre

Suport clienti Sediu Social (birouri): Lu -Vi 09:00-18:00, Depozit / Prajitorie Dropshot: Lu-Vi 08:00-17:00

0772208988 hello@tastecrafters.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!