❗ Alege gradul de măcinare
Durata de livrare: daca statusul de mai sus este: ✅IN STOC✅ = 1-4 zile lucratoare | ➡️LA COMANDA⬅️ = 3-15 zile lucratoare SAU in functie de stocul furnizorului
Caracteristici cafea:
Origine
Columbia
Confectie
Boabe
Grad prajire
Omniroast
Note
Turta dulce, Smochine, Ciocolata
Regiune
Piendamo, Cauca
Producator
Diego Samuel Bermudez Tapia, la ferma El Paraiso
Altitudine
1960 m
Varietal
Arabica
Castillo
Procesare
Thermal Shock Washed
Punctaj
88.75
Recoltă
vara 2024
GRAD DE MACINARE | DETALII | EXEMPLE DE APARATE |
---|---|---|
Boabe | Nemacinat | |
Espresso Fin | Sita profesionala - multiple perforatii | Manuale: Dalla Corte Studio, Bellezza Bellona, Ascaso T Plus |
Espresso Grosier | Sita presurizata - unica perforatie | |
Macinare Filtru Automat | Cafetiere | Cafetiera Moccamaster |
Macinare Presa franceza | Presa Franceza | Barista & Co French Press, Timemore |
Macinare Moka | Moka pot | Bialetti |
Macinare Aeropress | Aeropress | Aeropress |
Macinare V60 | Filtru manual | |
Macinare Chemex | Chemex | Chemex |
Macinare Ibric | Ibric | Soy Cezve |
Slavic,
O nebunie de cafea cu o procesare experimentala.
RaspundeCardamon si condimente numai bune de pus in biscuiti si tot felul de tarte.
Seamana foarte mult cu Milky Cake de la DAK.
Ma bucura ca avem si noi un prajitor local, care se joaca cu astfel de origini.
Prajita light, merge de minune pe filtru.
A fost util acest review?