In interiorul conului V60 exista niste caneluri spiralate care au rolul de a directiona cafeaua catre orificiul de curgere si de a nu permite filtrului sa se lipeasca de peretii dripper-ului. Astfel, cafeaua este filtrata in acelasi timp pe intreaga suprafata a filtrului.
Dupa ce filtrul este plasat in interiorul dripper-ului, trebuie udat cu apa fierbinte, asta inainte sa punem cafeaua. Asta pentru ca porii filtrului sa se deschida si sa permita traversarea uleiurilor aromatice din cafea. Sectiunea prin care curge cafeaua este de forma circulara, spre deosebire de cea a filtrului de cafea.
Folosind un V60, cafeaua nu se mai poate arde, in plus, se foloseste o cantitate mai mica de cafea decat in cazul prepararii la filtru. Extractia cafelei este mult mai buna decat cea la filtru.
Caracteristici Dripper din sticlă "Crystal Eye" Timemore
Material: Sticla
Capacitate: 1-2 cupe
2-6 cupe
Comparare
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!