Durata de livrare: daca statusul de mai sus este: ✅IN STOC✅ = 1-4 zile lucratoare | ➡️LA COMANDA⬅️ = 3-15 zile lucratoare SAU in functie de stocul furnizorului
Lucrat manual.
De la carcasa din oțel inoxidabil și grupul de preparare Bellezza, până la boilerele din oțel inoxidabil, fiecare componentă a tehnologiei Francesca este perfect adaptată celeilalte, oferind fiecărui barista control total.
Ne asigurăm că fiecare detaliu este perfecționat pentru ca tu să ai o experiență impecabilă de preparare a espresso-ului. Bellona îmbină ingineria germană cu un design modern și contemporan.
Tehnologie excepțională. Dimensiuni ideale. Espresso perfect.
Espresso pe care nu-l vei uita.
Circuitele de apă independente sunt esențiale pentru a prepara fiecare boabă de cafea și pentru a spuma laptele sau băuturile pe bază de ovăz la temperatura corectă. Temperatura ideală de preparare a unui espresso este cuprinsă între 88 și 96°C, în timp ce apa pură se evaporă abia între 110 și 130°C.
Espressorul Francesca, destinat iubitorilor de espresso, utilizează un sistem cu două boilere, care menține temperatura de preparare pentru unitatea personalizată E61 la un nivel constant – la fel ca și temperatura aburului pentru spumarea laptelui.
Acest lucru asigură că espresso-ul tău va fi exact așa cum îți dorești, iar spuma cremoasă pentru un concurs de latte art este întotdeauna la îndemână.