Cu peste 50 de siropuri delicioase de 6 tipuri: clasic, creativ, cu fructe, ceai cu gheata, limonada si fara zahar, exista un sirop Sweetbird pentru fiecare persoana si sezon. De la arome traditionale, cum ar fi vanilie, caramel si butterscotch, pana la confectii inspirate de deserturi, Sweetbird amesteca creativitatea cu versatilitatea, astfel incat sa puteti face bauturi calde, reci si amestecate cu gheata.
Toate siropurile Sweetbird sunt aprobate de Societatea Vegana, asa ca acestea devin ingredientul perfect de utilizat ca alternative pentru lapte in sute de retete vegane gustoase, de la latte la milkshake si frappe. Toate siropurile sunt produse in Bristol, Marea Britanie, la propria fabrica de sirop a celor de la Sweetbird.
Toate sunt facute cu zahar britanic, in afara de siropurile Sugar-Free, desigur!
Aroma dulce si fina de nuca de cocos a acestui sirop, se datoreaza nucilor de cocos autentice folosite in fabricarea lui, si ofera un gust racoritor, tropical. Un partener perfect pentru alte arome tropicale, cum ar fi lime si mango. Ne place sa adaugam un strop din acest sirop in frappéurile de ciocolata si milkshake-uri.
- Fara coloranti artificiali si conservanti
- Fara organisme modificate genetic
- Recunoscut de The Vegan Society
- Fabricat in Bristol, Marea Britanie
Retete:
1. Bountiful Bliss Milkshake
Ingrediente:
- Gheata
- Lapte
- Sweetbird Coconut Sirop
- Sweetbird Chocolate frappé
- Zuma Sos Ciocolata neagra
Instructiuni:
1. Umpleti cu gheata jumatate de pahar.
2. Turnati lapte, lasand 1cm spatiu pana la gura paharului.
3. Turnati compozitia in blender, apoi adaugati siropul si pudra de frappe.
4. Porniti blenderul si amestecati.
5. Adaugati topping sos de ciocolata sau dupa preferinte.
2. ‘Coconuts About You’ Iced Coffee
Ingrediente:
- Gheata
- Double espresso
- Lapte de cocos
- Sweetbird Coconut Sirop
Instructiuni:
1. Umpleti paharul cu gheata, apoi turnati doua shoturi de espresso si 2 pompe de sirop.
2. Turnati laptele de cocos si mutati compozitia in shaker.
3. Agitati shaker-ul pana cand toate ingredientele se amesteca.
4. Adaugati in pahar cuburi de gheata noi si turnati compozitia din shaker peste acestea.