Ciocolata neagra, Alune de padure, Miere Acacia
Espresso Modern
Profil aromatic: Ciocolatiu
Este un blend din boabe din specia arabica grad specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia si Guatemala. In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta. Este o cafea de specialitate care are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra. Pentru noi este cafeaua care " da trezirea " si apoi ne rasfata cu arome inconfundabile ale boabelor proaspat prajite. Poate fi " desertul " binemeritat dupa o masa copioasa, unde tanjim dupa un retrogust persistent si plin de personalitate.
Forma Produs: Boabe
Caracteristici cafea:
Origini
Brazilia, Guatemala
Confectie
Boabe
Grad Prajire
Espresso Modern
Note
Ciocolata neagra, Alune de padure, Miere Acacia
GRAD DE MACINARE | DETALII | EXEMPLE DE APARATE |
---|---|---|
Boabe | Nemacinat | |
Espresso Fin | Sita profesionala - multiple perforatii | Manuale: Dalla Corte Studio, Bellezza Bellona, Ascaso T Plus |
Espresso Grosier | Sita presurizata - unica perforatie | Automate: Delonghi Dinamica, Delonghi Barista Pack |
Macinare Filtru Automat | Cafetiere | Cafetiera Moccamaster |
Macinare Presa franceza | Presa Franceza | Barista & Co French Press, Timemore |
Macinare Moka | Moka pot | Bialetti |
Macinare Aeropress | Aeropress | Aeropress |
Macinare V60 | Filtru manual | |
Macinare Chemex | Chemex | Chemex |
Macinare Ibric | Ibric | Soy Cezve |
Suport clienti Sediu Social (birouri): Lu -Vi 09:00-18:00, Depozit / Prajitorie Dropshot: Lu-Vi 08:00-17:00
0772208988 hello@tastecrafters.ro
Andrei,
O cafea foarte buna cu aciditate scazuta, si un gust placut, din pacate am achiziționat-o de test de la Mega Image si este dupa 3 săptămâni dupa prajire, dar este o opțiune extraordinară față de ce am mai incercat, cu siguranță voi incerca si altele.
RaspundeA fost util acest review?
1 persoana a considerat acest review util!