Peste 190 Lei oferim TRANSPORT GRATUIT la comenzile plasate online (cu exceptia bauturii din ovaz Minor Figures).

Rasnita manuala Rhinowares

RHINOWARE
244,90 RON
Stoc epuizat

Durata de livrare: pentru produsele care au statusul de mai sus "IN STOC" termenul de livrare este de: 1-4 zile lucratoare | pentru produsele care au statusul de mai sus "LA COMANDA" termenul de livrare este de: 3-15 zile lucratoare SAU in functie de stocul furnizorului

Cod Produs: OTG-1681 Ai nevoie de ajutor? 0772208988
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (1)
  • Review-uri (0)
Râșnița manuală Rhino Coffee Gear este o soluție excelentă pentru măcinarea cafelei în deplasare; pentru călătorii, serviciu sau chiar doar acasă. Cu o mișcare lină de măcinare, materiale de calitate și o capacitate convenabilă de 42 de grame, Râșnița manuală Rhino este o alegere perfectă pentru măcinarea manuală a boabelor de cafea preferate.

Caracteristici:
• Carcasa de oțel inoxidabil de calitate facilitează curățarea și reduce statica
• Compatibil cu aeropress / aeropressGO.
• Testat și certificat ca fiind sigur pentru alimente de către un laborator independent care oferă confort psihic
• Cuțitele ceramice conice rămân ascuțite mai mult timp, nu ruginesc și sunt mai ușor de curățat
• O metodă simplă de reglare pentru mai multe grade de măcinare
• Capacitate mare - poate conține până la 42 de grame de boabe de cafea
• O geantă de transport convenabilă și de protecție
• Mișcare lină de măcinare
• Distribuție superioară a dimensiunii particulelor

Câteva indicii utile pentru ajustarea măcinării corespunzătoare:
• Pentru ca măcinarea să se potrivească unui AeropressTM, strângeți piulița până la capăt, apoi ușurați o jumătate de pas
• Pentru French Press, dezactivați 1,5 pași
• Pentru un v60, strângeți discurile până la capăt, apoi întoarceți-vă cu o jumătate de pas înapoi. Poate fi necesară o ajustare suplimentară de acolo, în funcție de boabele specifice utilizate. Raportul sugerat este de 60g / litru.
• Pentru un moka-pot, care se află undeva între picurare și espresso, reglați măcinarea la cel mai bun nivel (reglați astfel încât cuțitele să se atingă) apoi deschideți o crestătură sau două.

Curatare:
Cel mai bine este să îndepărtați râșnița și să o curățați la fiecare 4 săptămâni, sau mai des dacă folosiți cafele mai prăjite. Folosiți doar apă caldă cu săpun și o periuță de dinți veche pentru a îndepărta toată cafeaua reziduală. Asigurați-vă că clătiți cu apă proaspătă când ați terminat și lăsați piesele să se usuce complet înainte de a reasambla.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Sediu Social (birouri): Lu -Vi 09:00-18:00, Depozit / Prajitorie Dropshot: Lu-Vi 08:00-17:00

0772208988 hello@tastecrafters.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!