Cojile de cacao sunt cojile fibroase, exterioare ale boabelor de cacao, care cresc pe arbori de cacao (sau arbori de cacao). Acesti copaci sunt originari din zonele tropicale adanci ale Americii, cum ar fi bazinul Amazonului.
Cojile de cacao sunt cunoscute pentru continutul lor extrem de nutritiv. Sunt bogate in fibre alimentare si proteine, precum si in antioxidanti. De asemenea, se crede ca au proprietati diuretice.
Bobul se caracterizeaza printr-o culoare maro inchis si un miros dulce, atractiv.
Boabele de cacao au fost consumate de triburile native americane prehispanice de mai mult de o mie de ani si au devenit cunoscute si populare in Europa abia dupa descoperirea lumii noi. In cultura mayasa, cacao era adesea folosita in sarbatoare, in timp ce aztecii credeau ca arborii de cacao le erau livrati de zei.
Exista diferite moduri de a te bucura de proprietatile benefice ale cojilor de cacao.
Recent, acest ingredient a devenit popular printre iubitorii de ceai. Cojile de cacao pot fi prajite si apoi infuzate intr-un ceai.
Cojile noastre de cacao sunt certificate organic. Acest lucru garanteaza ca produsul nostru a crescut pe soluri pe care nu a fost aplicată nicio substanta interzisa.
Descoperiti proprietatile benefice ale cojilor de cacao.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.