Peste 190 Lei oferim TRANSPORT GRATUIT la comenzile plasate online (cu exceptia bauturii din ovaz Minor Figures).

Espressor Ascaso Big Dream T Negru - 2 grupuri

Ascaso
-5%
53.490,50 RON 50.815,98 RON
Optiuni Big Dream T

Selectati optiunile dorite pentru acest produs


Selectati cel putin 0 optiuni


Adauga in cos
Precomanda

Durata de livrare: pentru produsele care au statusul de mai sus "IN STOC" termenul de livrare este de: 1-4 zile lucratoare | pentru produsele care au statusul de mai sus "LA COMANDA" termenul de livrare este de: 3-15 zile lucratoare SAU in functie de stocul furnizorului

Limita stoc
Precomanda
Cod Produs: OTG-2256 Ai nevoie de ajutor? 0772208988
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (1)
  • Specificații tehnice
  • Review-uri (0)
DESIGN



Materiale si componente de inalta calitate - Fabricat din otel inoxidabil pentru o rezistenta maxima. Aceste materiale asigura espressoarelor Ascaso o durata de viata mai lunga.

Baza din otel inoxidabil - Baza espressorului este, de asemenea, fabricata din otel inoxidabil de calitate, cu un finisaj lucios. Procesul complex de fabricatie, care include o combinatie atat de procese artizanale, cat si de inalta tehnologie, a produs ceea ce se considera a fi un rezultat extraordinar. O piesa spectaculoasa si unica.



Suport pentru filtru cu maner ergonomic - Datorita designului sau ergonomic, are o senzatie puternica, dar placuta. Este inclinat cu 10º pentru o utilizare usoara, in timp ce amplasarea orizontala a suportului filtrului asigura presarea perfecta a zatului de cafea.




Joystick pentru abur - Stick-ul faciliteaza utilizarea si imbunatateste controlul. O miscare „naturala” lina si intuitiva il face usor de utilizat si controlat.



Butoane pentru apa - Selectare doza dubla/apa calda. Butoanele sunt iluminate din spate.



Baghete pentru abur si apa - Fabricat din otel inoxidabil AISI 316. Bagheta pentru abur este anticalcar si ramane rece la atingere, reducand riscul de arsuri la contact. Acumularea rezidurilor de lapte este redusa la minimum, facilitand curatarea. 



Spumare profesionala - Emulsioneaza laptele pana la punctul ideal pentru un cappuccino perfect. Boilerele de mare capacitate, cu grosimea lor incredibila, ofera o stabilitate mai mare la productia de abur.





Display capacitiv - Ecran LCD iluminat, de 4,2 inch. Permite controlul total al tuturor parametrilor espressorului si ofera feedback in timp real, rapid si intuitiv. Ecran tactil, foarte sensibil, sticla rezistenta la temperaturi mari, suprafata anti-detonare si anti-zgarieturi.



Panou cu butoane si afisaje per grup - Butoane iluminate din spate si doua afisaje digitale multifunctionale per grup



Manometre de inalta precizie - carcasa din otel inoxidabil si boiler independent




Sine si incalzitor pentru cesti -  sina este solida si atractiva, fabricata din otel inoxidabil lucios, iar suprafata de incalzire este spatioasa, cu optiune de pornire/oprire, psi pastreaza cestile la temperatura perfecta pentru o cafea delicioasa.


Tavi din otel inoxidabil, usor de curatat



Zona de lucru iluminata - LED-urile ofera o vedere mai buna asupra cestilor de cafea si faciliteaza munca baristei





Acces usor - Usor de demontat. Proiectat pentru si de catre tehnicieni. Acces facil la supape interne, tevi, electrovalve, elemente de incalzire, regulatoare de pompa etc.




Tam-tamper - Espressorul include un tam-tamper: tamper profesional din otel inoxidabil si lemn pentru cafea, proiectat de Marc Aranyó.






TEHNOLOGIE

Sistem multigrup



Sistem de stabilitate termică


Apa filtrata si curata intra in masina prin pompa rotativa la o anumita presiune. Intra in boiler printr-un tub de preincalzire in forma de U (gros si 100% otel inoxidabil Aisi 316 L), la retea sau la temperatura ambianta. Si iese fierbinte fara a atinge sau modifica apa din boilerul de apa. Un sistem foarte eficient (nu este nevoie sa folosisi energie suplimentară pentru preincalzirea apei care intra in grupuri). Apa fierbinte (80º) va intra in fiecare grup termodinamic de cafea. Grupul de cafea (a se vedea grupul tehnologic T) si algoritmul stabilit in schimbul electronic, garanteaza o mare stabilitate termica a apei la iesirea din grup (+ - 0,5 ° C). Atat în situatii de consum continuu, cat si in timp util. Si toate acestea fara a reincalzi in mod constant apa sau a avea grupuri saturate de apa. Apa curata in fiecare cafea la o temperatura constanta. Cu o tehnologie mult mai eficienta si mai durabila.



Eficienta energetica


Ascaso garanteaza o economie de 50% comparativ cu un aparat de cafea traditional cu un singur boiler.
• Utilizarea termoblocurilor controlate electronic axata pe conservarea energiei prin incalzirea numai a apei de extractie.
• Managementul electronic al temperaturii - Elementul de incalzire functioneaza numai atunci cand este necesar si numai atat timp cat este necesar. Permite controlul „inteligent”, cu un consum de energie mult mai redus decat alte sisteme de pe piata.
• Control PID in toate grupurile de cafea si boiler - Dispunand de termostate electronice care sunt mult mai precise si actioneaza mult mai repede decat sistemul traditional de manometru mecanic.
• Sistemul cu mai multe grupuri inseamna ca puterea este utilizata numai de partea masinii utilizate in orice moment. Fiecare grup poate fi oprit sau pornit independent.
• Intarziere termica realizata din material de inalta tehnologie pentru boilere de cafea si abur. Creste in mod deosebit calitatea espressorului si eficienta energetica.

Consumul de energie

Reducerea consumului de energie al espressoarelor Ascaso a fost un obiectiv prioritar in ultimii 10 ani. Rezultatul acestui proces este crearea unei tehnologii proprii, intr-un sector care utilizeaza in primul rand tehnologii de acum 60 de ani sau 20 de ani, ca in cazul celor mai populare si moderne tehnologii multi-boiler. Vrem sa facem public rezultatul si speram, ca multi alti producatori vor urma aceasta cale. Rezultatul obtinut, disponibil clientilor, se bazeaza pe protocolul european si este realizat de un laborator prestigios si independent.

Un pas dincolo de standardele europene

Ar fi indicat sa publicati consumul real al aparatelor de cafea profesionale, care se bazeaza pe standardul european DIN 18873 - 2: 2016. Este un semn de transparenta care incurajeaza consumatorul si tranzitia energetica, dar credem ca aceste date nu reflecta consumul in conditii reale.

Cum se testeaza conform protocolului oficial?

Masinile noi sunt testate in conditii de laborator. In realitate, dupa o perioada de utilizare, masinile cu cazan de cupru acumuleaza o cantitate mare de oxid de calciu, provocand o crestere a consumului de energie atunci cand sunt utilizate. Acest lucru nu se intampla la boilerele din otel inoxidabil ale aparatelor de cafea Ascaso.
Nu se considera ca un grup / grupuri si boilerul nu pot fi oprite intr-o masina mono-boiler, ceea ce este intr-adevar fezabil cu tehnologia T, ceea ce duce la economii de energie corespunzatoare.
Nici timpul necesar activarii sau pornirii grupului de cafea nu este evaluat. Tehnologia Ascaso T permite activarea unui grup atunci cand este oprit complet in 1 minut. Este un design unic in lume.
Reglementarile europene promoveaza faptul ca toti producatorii au acelasi protocol pentru a masura consumul de energie, dar avand in vedere testele efectuate si metodologia, nu reflecta cu exactitate eficienta si performanaa. In conditii reale de lucru, tehnologia si materialele Ascaso imbunatatesc datele obtinute in conformitate cu protocolul oficial al standardelor europene.

Economia de energie = Economie financiara

Consumul de energie al unui aparat de cafea profesional este ridicat. De asemenea, sunt orele sale de utilizare. In consecinta, economiile financiare sunt, de asemenea, importante. Facand un calcul simplu, putem obtine o economie anuala de peste 300 EUR la factura de energie electrica. Economie medie 5,5 kWh / 24h. 300 de zile pe an. 0,21 kWh (pret mediu in Europa). Total: 350 € / an.


ERGONOMIE

Mentinerea fericirii baristilor


In lumea cafelei de specialitate, cand vorbim despre ergonomie, ne referim la optimizarea designului aparatului de cafea, astfel incat un barista profesionist sa poata lucra in cel mai mare confort. Practic, ceea ce cautam este ca barista sa-si poata interpreta „coregrafia” fara probleme, confortabil si fericit.
Pe baza colectarii de date structurate, Ascaso a proiectat aparatul in conformitate cu diferitii parametri ergonomici solicitati de baristi pentru a se asigura ca relatia lor cu Big Dream T este una armonioasa. Elementele esentiale au fost concepute astfel incat crearea unei cafele espresso si coregrafia sa specifica sa aiba loc in cele mai confortabile circumstante posibile pentru barista profesionist.



Mentinerea fericirii tehnicienilor

Espressorul Big Dream T a fost proiectat in primul rand din punctul de vedere al baristului, dar s-a luat in considerare si perspectiva tehnicianului. Acesta este un produs frumos de reparat! Este usor de demontat cu instrumente standard. Are foarte putine suruburi si componentele sunt usor accesibile. Exista spatiu suficient pentru a efectua reparatii cu asigurare completa. Acesta este un factor cheie de luat in considerare la un produs de inalta calitate. Un design bun presupune ca produsul sa poata fi demontat si reparat cu usurinta. Ideea este ca il veti putea folosi ani la rand. Este o chestiune de calitate, productivitate si, de asemenea, durabilitate.
Ascaso a lucrat la acest aspect creand aparatul de cafea componenta cu componenta.



• Acces usor - Doar scotand cateva suruburi, aveti acces la toate componentele: electrovalve, elemente de incalzire ... practic la tot interiorul espressorului.
• Supape interne - Au fost instalate supape pentru a facilita reparatia espressorului fie la fata locului, fie intr-un atelier.
• Baghete cu aburi - Foarte usor de demontat. Usor de curatat.
• Reglarea pompelor externe - Acces usor
• Componente electrice si electronice protejate si izolate de sursele de caldură (boilere) - Sectiune electronica independenta, unificata. Acces usor pentru reparatii. Utilizarea materialului izolant pentru boilere garanteaza o temperatura interioara ‘rece’ si prelungeste durata de viata a tuturor componentelor, evitand necesitatea reparatiilor.
 

Caracteristici Principale:
Tehnologie Multiboiler (on / off pe grup). Grupuri profesionale termodinamice.

Boiler de abur independent. Oțel inoxidabil Aisi 316. Extrem de robust. Capacitate mare.

Control Pid extern (+ 0,1 ° C) fiecare grup și boiler cu abur.

Temporizator extern pentru fiecare grup.

Afișaj digital în fiecare grup. Funcții multiple. Control total.

Întârzierea termică a boilerului de abur și a grupurilor.

Stabilitate termică (+ - 0,5ºC).

Preîncălzire dinamică (grupuri de cafea).

Eficient energetic (- 50%).

Pompă volumetrică de înaltă performanță.
Presiune constantă chiar și după o utilizare prelungită și simultană a mai multor grupuri.

Abur puternic (tub anticalcar de 10 mm. Oțel inoxidabil. Atingere rece).

Filtre de înaltă precizie din oțel inoxidabil AISI 304.

Proiectat pentru baristi: LED în zona de lucru, 5 selecții de volum, comenzi PID ...

Diferite culori și opțiuni de personalizare
 



Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Sediu Social (birouri): Lu -Vi 09:00-18:00, Depozit / Prajitorie Dropshot: Lu-Vi 08:00-17:00

0772208988 hello@tastecrafters.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!