Râșnița manuală Rhino Coffee Gear este o soluție excelentă pentru măcinarea cafelei în deplasare; pentru călătorii, serviciu sau chiar doar acasă. Cu o mișcare lină de măcinare, materiale de calitate și o capacitate convenabilă de 42 de grame, Râșnița manuală Rhino este o alegere perfectă pentru măcinarea manuală a boabelor de cafea preferate.
Caracteristici:
• Carcasa de oțel inoxidabil de calitate facilitează curățarea și reduce statica
• Compatibil cu aeropress / aeropressGO.
• Testat și certificat ca fiind sigur pentru alimente de către un laborator independent care oferă confort psihic
• Cuțitele ceramice conice rămân ascuțite mai mult timp, nu ruginesc și sunt mai ușor de curățat
• O metodă simplă de reglare pentru mai multe grade de măcinare
• Capacitate mare - poate conține până la 42 de grame de boabe de cafea
• O geantă de transport convenabilă și de protecție
• Mișcare lină de măcinare
• Distribuție superioară a dimensiunii particulelor
Câteva indicii utile pentru ajustarea măcinării corespunzătoare:
• Pentru ca măcinarea să se potrivească unui AeropressTM, strângeți piulița până la capăt, apoi ușurați o jumătate de pas
• Pentru French Press, dezactivați 1,5 pași
• Pentru un v60, strângeți discurile până la capăt, apoi întoarceți-vă cu o jumătate de pas înapoi. Poate fi necesară o ajustare suplimentară de acolo, în funcție de boabele specifice utilizate. Raportul sugerat este de 60g / litru.
• Pentru un moka-pot, care se află undeva între picurare și espresso, reglați măcinarea la cel mai bun nivel (reglați astfel încât cuțitele să se atingă) apoi deschideți o crestătură sau două.
Curatare:
Cel mai bine este să îndepărtați râșnița și să o curățați la fiecare 4 săptămâni, sau mai des dacă folosiți cafele mai prăjite. Folosiți doar apă caldă cu săpun și o periuță de dinți veche pentru a îndepărta toată cafeaua reziduală. Asigurați-vă că clătiți cu apă proaspătă când ați terminat și lăsați piesele să se usuce complet înainte de a reasambla.