Cu peste 50 de siropuri delicioase de 6 tipuri: clasic, creativ, cu fructe, ceai cu gheata, limonada si fara zahar, exista un sirop Sweetbird pentru fiecare persoana si sezon. De la arome traditionale, cum ar fi vanilie, caramel si butterscotch, pana la confectii inspirate de deserturi, Sweetbird amesteca creativitatea cu versatilitatea, astfel incat sa puteti face bauturi calde, reci si amestecate cu gheata.
Toate siropurile Sweetbird sunt aprobate de Societatea Vegana, asa ca acestea devin ingredientul perfect de utilizat ca alternative pentru lapte in sute de retete vegane gustoase, de la latte la milkshake si frappe. Toate siropurile sunt produse in Bristol, Marea Britanie, la propria fabrica de sirop a celor de la Sweetbird.
Toate sunt facute cu zahar britanic, in afara de siropurile Sugar-Free, desigur!
Bogat si catifelat, aroma de caramel este mai delicioasa si mai versatila. Folositi-l pentru a face latte-ul perfect cu caramel sau ceva mai aventuros, cum ar fi un frappé millionaires.
- Fara coloranti artificiali si conservanti
- Fara organisme modificate genetic
- Recunoscut de The Vegan Society
- Fabricat in Bristol, Marea Britanie
Retete
1. Caramel Caffé Frappé
Ingrediente:
- Gheata
- Lapte de migdale
- Sweetbird Caffe Frappe
- Sweetbird Sirop Caramel
Instructiuni:
1. Umpleti un pahar cu gheata, pana la varf.
2. Turnati laptele peste gheata (la 1 cm sub partea de sus a paharului).
3. Turnati compozitia din pahar in blender.
4. Adaugati o lingura de Caffe Frappe si 2 pompe de sirop.
5. Amestecati pana la omogenizare.
6. Turnati compozitia intr-un pahar si serviti!
2. Millionaires Cappuccino
Ingrediente:
- Double espresso
- Sweetbird Sirop Caramel
- Sweetbird Sirop Chocolate
- Lapte fiert
Instructiuni:
1. Combinati in pahar espresso si cate o pompa din fiecare sirop.
2. Adaugati laptele.
3. Enjoy!
3. Caramel Cooler
Ingrediente:
- Gheata
- Lapte
- Sweetbird Vanilla Bean Frappe
- Sweetbird Sirop Caramel
Instructiuni:
1. Umpleti un pahar cu gheata, pana la varf.
2. Turnati laptele peste gheata (la 1 cm sub partea de sus a paharului).
3. Turnati compozitia din pahar in blender.
4. Adaugati o lingura de Frappe si 2 pompe de sirop.
5. Amestecati pana la omogenizare.
6. Turnati compozitia intr-un pahar si serviti!
4. Crème Brulee Frappé
Ingrediente:
- Gheata
- Lapte
- Sweetbird Vanilla Bean Frappe
- Sweetbird Sirop Caramel
- Sweetbird Sirop Eggnog
Instructiuni:
1. Umpleti un pahar cu gheata, pana la varf.
2. Turnati laptele peste gheata (la 1 cm sub partea de sus a paharului).
3. Turnati compozitia din pahar in blender.
4. Adaugati o lingura de Frappe si o pompa din fiecare sirop.
5. Amestecati pana la omogenizare.
6. Turnati compozitia intr-un pahar si serviti!
Cristina Bacila,
Cel mai apropiat de adevăr.
RaspundeA fost util acest review?