Durata de livrare:
daca statusul de mai sus este: ✅IN STOC✅ = 1-4 zile lucratoare | ➡️LA COMANDA⬅️ = 3-15 zile lucratoare SAU in functie de stocul furnizorului
Siropurile Sweetbird sunt acum disponibile si in sticle de 250 ml, ideale pentru a le adauga in colectia ta acasa sau pentru a le oferi cadou.
Bogat si catifelat, aroma de caramel este mai delicioasa si mai versatila. Folositi-l pentru a face latte-ul perfect cu caramel sau ceva mai aventuros, cum ar fi un frappé millionaires.
Fara coloranti si conservanti artificiali
Fara sirop de porumb cu continut ridicat de fructoza
Fara organisme modificate genetic
Aprobat de Societatea Vegana
Reteta:
1. Caramel Caffé Frappé
Ingrediente:
Gheata
Lapte de migdale
Sweetbird Caffe Frappe
Sweetbird Sirop Caramel
Instructiuni:
1. Umpleti un pahar cu gheata, pana la varf.
2. Turnati laptele peste gheata (la 1 cm sub partea de sus a paharului).
3. Turnati compozitia din pahar in blender.
4. Adaugati o lingura de Caffe Frappe si 2 pompe de sirop.
5. Amestecati pana la omogenizare.
6. Turnati compozitia intr-un pahar si serviti!
2. Millionaires Cappuccino
Ingrediente:
Double espresso
Sweetbird Sirop Caramel
Sweetbird Sirop Chocolate
Lapte fiert
Instructiuni:
1. Combinati in pahar espresso si cate o pompa din fiecare sirop.
2. Adaugati laptele.
3. Enjoy!
3. Caramel Cooler
Ingrediente:
Gheata
Lapte
Sweetbird Vanilla Bean Frappe
Sweetbird Sirop Caramel
Instructiuni:
1. Umpleti un pahar cu gheata, pana la varf.
2. Turnati laptele peste gheata (la 1 cm sub partea de sus a paharului).
3. Turnati compozitia din pahar in blender.
4. Adaugati o lingura de Frappe si 2 pompe de sirop.
5. Amestecati pana la omogenizare.
6. Turnati compozitia intr-un pahar si serviti!
4. Crème Brulee Frappé
Ingrediente:
Gheata
Lapte
Sweetbird Vanilla Bean Frappe
Sweetbird Sirop Caramel
Sweetbird Sirop Eggnog
Instructiuni:
1. Umpleti un pahar cu gheata, pana la varf.
2. Turnati laptele peste gheata (la 1 cm sub partea de sus a paharului).
3. Turnati compozitia din pahar in blender.
4. Adaugati o lingura de Frappe si o pompa din fiecare sirop.
5. Amestecati pana la omogenizare.
6. Turnati compozitia intr-un pahar si serviti!