❗ Alege gradul de măcinare
Durata de livrare: pentru produsele care au statusul de mai sus "IN STOC" termenul de livrare este de: 1-4 zile lucratoare | pentru produsele care au statusul de mai sus "LA COMANDA" termenul de livrare este de: 3-15 zile lucratoare SAU in functie de stocul furnizorului
Ferma Sao Domingo este o ferma de 320 de hectare, din care 140 sunt destinati cultivarii cafelei. Aceste numere o recomanda ca fiind o ferma deloc mare pentru Brazilia, insa infrastructura si tehnologia de care dispune o propulseaza in randul celor mai serioase fazende, avand propria statie de procesare, completa si modera. Acest lot este un varietal Acaia ce ofera la degustare un profil clasic, dar si cu propria-i personalitate, cu note fructate in straturi ciocolatii.
Caracteristici cafea:
Origine
Brazilia
Grad prajire
Espresso Modern
Note
Ciocolata, Caramel, Prune
Regiune / Ferma
Mococa, Mogiana /
Sao Domingo
Altitudine
810 - 950 m
Varietal
Acaia
Procesare
Naturala
Recolta
Vara 2024
GRAD DE MACINARE | DETALII | EXEMPLE DE APARATE |
---|---|---|
Boabe | Nemacinat | |
Espresso Fin | Sita profesionala - multiple perforatii | Manuale: Dalla Corte Studio, Bellezza Bellona, Ascaso T Plus |
Espresso Grosier | Sita presurizata - unica perforatie | |
Macinare Filtru Automat | Cafetiere | Cafetiera Moccamaster |
Macinare Presa franceza | Presa Franceza | Barista & Co French Press, Timemore |
Macinare Moka | Moka pot | Bialetti |
Macinare Aeropress | Aeropress | Aeropress |
Macinare V60 | Filtru manual | |
Macinare Chemex | Chemex | Chemex |
Macinare Ibric | Ibric | Soy Cezve |