❗ Alege gradul de măcinare
Durata de livrare: daca statusul de mai sus este: ✅IN STOC✅ = 1-4 zile lucratoare | ➡️LA COMANDA⬅️ = 3-15 zile lucratoare SAU in functie de stocul furnizorului
Ferma Sao Pedro de Canastra sta chiar la granita parcului national Serra da Canastra si pastreaza aceeasi biodiversitate. O ferma foarte tanara, ce a inceput plantarea in 2019 si s-a bucurat oficial de prima recolta in 2023, Sao Pedra de Canastra aduce mari promisiuni si are deja feedback pozitiv la nivel international. Acest varietal Arara aduce in ceasca multa vibranta si dulceata, oferind o aciditate vivace si note de struguri in staturi de ciocolata.
Caracteristici cafea:
Origine
Kenya
Grad prajire
Omniroast
Note
Struguri, Afine, Ciocolata
Regiune / Ferma
Serra da Canastra, Cerrado Mineiro / Sao Pedro de Canastra
Altitudine
1250 m
Varietal
Arara
Procesare
Naturala, fermentatie Anaeroba
Recolta
Vara 2024
GRAD DE MACINARE | DETALII | EXEMPLE DE APARATE |
---|---|---|
Boabe | Nemacinat | |
Espresso Fin | Sita profesionala - multiple perforatii | Manuale: Dalla Corte Studio, Bellezza Bellona, Ascaso T Plus |
Espresso Grosier | Sita presurizata - unica perforatie | |
Macinare Filtru Automat | Cafetiere | Cafetiera Moccamaster |
Macinare Presa franceza | Presa Franceza | Barista & Co French Press, Timemore |
Macinare Moka | Moka pot | Bialetti |
Macinare Aeropress | Aeropress | Aeropress |
Macinare V60 | Filtru manual | |
Macinare Chemex | Chemex | Chemex |
Macinare Ibric | Ibric | Soy Cezve |