Cu peste 50 de siropuri delicioase de 6 tipuri: clasic, creativ, cu fructe, ceai cu gheata, limonada si fara zahar, exista un sirop Sweetbird pentru fiecare persoana si sezon. De la arome traditionale, cum ar fi vanilie, caramel si butterscotch, pana la confectii inspirate de deserturi, Sweetbird amesteca creativitatea cu versatilitatea, astfel incat sa puteti face bauturi calde, reci si amestecate cu gheata.
Toate siropurile Sweetbird sunt aprobate de Societatea Vegana, asa ca acestea devin ingredientul perfect de utilizat ca alternative pentru lapte in sute de retete vegane gustoase, de la latte la milkshake si frappe. Toate siropurile sunt produse in Bristol, Marea Britanie, la propria fabrica de sirop a celor de la Sweetbird.
Toate sunt facute cu zahar britanic, in afara de siropurile Sugar-Free, desigur!
La fel ca aroma concentrata dintr-o singura cireasa, in siropul Cherry Sweetbird veti gasi echilibrul potrivit de dulce si acru, pentru a oferi o explozie de gusturi. Adaugati la ciocolata calda sau frappé sau creati-va propria cola de cirese cu doar doua pompe din acest sirop.
- Facut din suc de fructe adevarate
- Fara coloranti artificiali si conservanti
- Fara organisme modificate genetic
- Recunoscut de The Vegan Society
- Fabricat in Bristol, Marea Britanie
Retete:
1. Dark Choc Cherry Iced Mocha
Ingrediente:
- Gheata
- Lapte
- Sweetbird Mocha Frappe
- Sweetbird Cherry Sirop
Instructiuni:
1. Umpleti paharul cu gheata, pana la varf
2. Turnati lapte peste gheata (la 1 cm sub partea de sus a paharului)
3. Turnati continutul paharului in vasul blenderului
4. Adaugati 1 lingura de pudra frappé si 2 pompe de sirop
5. Amestecati pana la omogenizare
2. Cherry Cola
Ingrediente:
- Gheata
- Sweetbird Cherry Sirop
- Cola
Instructiuni:
1. Umpleti cu gheata jumatate de pahar.
2. Adaugati 2 pompe de sirop peste gheata.
3. Turnati Cola si serviti!
3. Black Forest Frappé

Ingrediente:
- Gheata
- Lapte
- Sweetbird Vanilla Bean Frappe
- Sweetbird Sirop Cherry
- Sweetbird Sirop Amaretto
Instructiuni:
1. Umpleti un pahar cu gheata, pana la varf.
2. Turnati laptele peste gheata (la 1 cm sub partea de sus a paharului).
3. Turnati compozitia din pahar in blender.
4. Adaugati o lingura de Vanilla Bean Frappe si cate o pompa de sirop.
5. Amestecati pana la omogenizare.
6. Turnati compozitia intr-un pahar si serviti!