Cu peste 50 de siropuri delicioase de 6 tipuri: clasic, creativ, cu fructe, ceai cu gheata, limonada si fara zahar, exista un sirop Sweetbird pentru fiecare persoana si sezon. De la arome traditionale, cum ar fi vanilie, caramel si butterscotch, pana la confectii inspirate de deserturi, Sweetbird amesteca creativitatea cu versatilitatea, astfel incat sa puteti face bauturi calde, reci si amestecate cu gheata.
Toate siropurile Sweetbird sunt aprobate de Societatea Vegana, asa ca acestea devin ingredientul perfect de utilizat ca alternative pentru lapte in sute de retete vegane gustoase, de la latte la milkshake si frappe. Toate siropurile sunt produse in Bristol, Marea Britanie, la propria fabrica de sirop a celor de la Sweetbird.
Toate sunt facute cu zahar britanic, in afara de siropurile Sugar-Free, desigur!
Sweetbird a infuzat gustul dulce si aroma de alune de padure pentru a crea un sirop care functioneaza minunat cu cafea si ciocolata. Combinati cu alte siropuri pentru a crea o multime de alte bauturi, cum ar fi frappés cu praline sau o ciocolata calda cu fructe si nuci.
- Fara coloranti si conservanti artificiali
- Fara sirop de porumb cu continut ridicat de fructoza
- Fara organisme modificate genetic
- Recunoscut de The Vegan Society
- Fabricat în Bristol, Marea Britanie
Retete
1. Irish Nut Cappuccino
Ingrediente:
- Double espresso
- Sweetbird Sirop Irish Cream
- Sweetbird Sirop Hazelnut
- Lapte
Instructiuni:
1. Adaugati doua shoturi de espresso in pahar si cate o pompa de sirop din fiecare sortiment.
2. Turnati laptele cald.
3. Savurati un alt fel de cappuccino!
2. Perfect Praline Frappé
Ingrediente:
- Gheata
- Lapte
- Sweetbird Chocolate Frappe
- Sweetbird Hazelnut Sirop
- Sweetbird Caramel Sirop
Instructiuni:
1. Umpleti paharul cu gheata, pana la varf
2. Turnati lapte peste gheata (la 1 cm sub partea de sus a paharului)
3. Turnati continutul paharului in vasul blenderului
4. Adaugati 1 lingura de pudra frappé si cate 1 pompa din fiecare sirop
5. Amestecati pana la omogenizare.