Cu peste 50 de siropuri delicioase de 6 tipuri: clasic, creativ, cu fructe, ceai cu gheata, limonada si fara zahar, exista un sirop Sweetbird pentru fiecare persoana si sezon. De la arome traditionale, cum ar fi vanilie, caramel si butterscotch, pana la confectii inspirate de deserturi, Sweetbird amesteca creativitatea cu versatilitatea, astfel incat sa puteti face bauturi calde, reci si amestecate cu gheata.
Toate siropurile Sweetbird sunt aprobate de Societatea Vegana, asa ca acestea devin ingredientul perfect de utilizat ca alternative pentru lapte in sute de retete vegane gustoase, de la latte la milkshake si frappe. Toate siropurile sunt produse in Bristol, Marea Britanie, la propria fabrica de sirop a celor de la Sweetbird.
Toate sunt facute cu zahar britanic, in afara de siropurile Sugar-Free, desigur!
Siropul Sweetbird Honeycomb se asorteaza perfect cu ciocolata calda neagra sau alba, dar are, de asemenea, un gust minunat in cafele, aburi si retete de frappe indulgente.
- Fara coloranti si conservanti artificiali
- Fara sirop de porumb cu continut ridicat de fructoza
- Fara organisme modificate genetic
- Recunoscut de The Vegan Society
- Fabricat în Bristol, Marea Britanie
Retete:
1. Honeycomb Latte
Ingrediente:
- Espresso dublu
- Sirop Sweetbird Honeycomb
- Lapte cald
- Sos caramel Zuma
Instructiuni:
1. Combinati un espresso dublu cu sirop.
2. Completati cu laptele cald.
2. Honeycomb Hot Chocolate
Ingrediente:
- Zuma ciocolata calda neagra
- Sirop Sweetbird honeycomb
- Lapte cald
Instructiuni:
1. Combinati o lingura de ciocolata cu putina apa fierbinte.
2. Adaugati sirop si amestecati pana se obtine o pasta neteda.
3. Adaugati lapte cald si amestecati in timp ce turnati.