Cu peste 50 de siropuri delicioase de 6 tipuri: clasic, creativ, cu fructe, ceai cu gheata, limonada si fara zahar, exista un sirop Sweetbird pentru fiecare persoana si sezon. De la arome traditionale, cum ar fi vanilie, caramel si butterscotch, pana la confectii inspirate de deserturi, Sweetbird amesteca creativitatea cu versatilitatea, astfel incat sa puteti face bauturi calde, reci si amestecate cu gheata.
Toate siropurile Sweetbird sunt aprobate de Societatea Vegana, asa ca acestea devin ingredientul perfect de utilizat ca alternative pentru lapte in sute de retete vegane gustoase, de la latte la milkshake si frappe. Toate siropurile sunt produse in Bristol, Marea Britanie, la propria fabrica de sirop a celor de la Sweetbird.
Toate sunt facute cu zahar britanic, in afara de siropurile Sugar-Free, desigur!
Fructat si incalzitor, aroma de dovleac este ingredientul perfect pentru o delicioasa delicatese de sezon. Continand scortisoara reala, ghimbir si cuisoare, este obligatoriu pe meniuri incepand cu septembrie, doua pompe sunt tot ceea ce este necesar pentru a crea acest clasic modern.
- Fara coloranti artificiali si conservanti
- Fara organisme modificate genetic
- Recunoscut de The Vegan Society
- Fabricat in Bristol, Marea Britanie
Retete:
1. Pumpkin Pie Milkshake
Ingrediente:
- Gheata
- Lapte
- Sweetbird Vanilla Bean Frappe
- Sweetbird Sirop Pumpkin Spice
Instructiuni:
1. Umpleti cu gheata jumatate de pahar.
2. Turnati lapte, lasand 1cm spatiu pana la gura paharului.
3. Turnati compozitia in blender, apoi adaugati 2 pompe de sirop si 1/2 lingurita de pudra de frappe.
4. Porniti blenderul si amestecati.
2. Haunting Hot Chocolate
Ingrediente:
- Lapte cald
- Zuma Ciocolata calda alba
- Sweetbird Sirop Pumpkin Spice
Instructiuni:
1. Combinati 1 lingurita de pudra de cacao Zuma cu putina apa.
2. Adaugati 2 pompe de sirop si amestecati pana cand obtineti o pasta omogena.
3. Turnati lapte cald, amestecand in acelasi timp.