Cu peste 50 de siropuri delicioase de 6 tipuri: clasic, creativ, cu fructe, ceai cu gheata, limonada si fara zahar, exista un sirop Sweetbird pentru fiecare persoana si sezon. De la arome traditionale, cum ar fi vanilie, caramel si butterscotch, pana la confectii inspirate de deserturi, Sweetbird amesteca creativitatea cu versatilitatea, astfel incat sa puteti face bauturi calde, reci si amestecate cu gheata.
Toate siropurile Sweetbird sunt aprobate de Societatea Vegana, asa ca acestea devin ingredientul perfect de utilizat ca alternative pentru lapte in sute de retete vegane gustoase, de la latte la milkshake si frappe. Toate siropurile sunt produse in Bristol, Marea Britanie, la propria fabrica de sirop a celor de la Sweetbird. Toate sunt facute cu zahar britanic, in afara de siropurile Sugar-Free, desigur!
Un gust placut dulce-sarat, perfect pentru latte si ciocolata calda sau pentru a crea multe retete creative precum tarta Bakewell sau frappé-uri. Siropul de migdale a fost creat folosind arome naturale de migdale fara alune, ceea ce iseamna ca este potrivit si pentru cei care sufera de alergii la alune.
- Fara coloranti artificiali si conservanti
- Fara organisme modificate genetic
- Recunoscut de The Vegan Society
- Fabricat in Bristol, Marea Britanie
Retete:
1. Cherry & Almond Frappé

Ingrediente:
- Gheata
- Lapte
- Sweetbird Vanilla Bean Frappe
- Sweetbird Sirop Cherry
- Sweetbird Sirop Almond
Instructiuni:
1. Umpleti un pahar cu gheata, pana la varf.
2. Turnati laptele peste gheata (la 1 cm sub partea de sus a paharului).
3. Turnati compozitia din pahar in blender.
4. Adaugati o lingura de Vanilla Bean Frappe si cate o pompa de sirop.
5. Amestecati pana la omogenizare.
6. Turnati compozitia intr-un pahar si serviti!
2. Turmeric & Almond Latte

Ingrediente:
- Lapte de migdale
- Double espresso
- Sweetbird Sirop Almond
- Zuma Turmeric Chai
Instructiuni:
1. Intr-o cana, adaugati 2 pompe de sirop, o lingura de pudra Zuma si doua shoturi de espresso.
2. Amestecati pana cand obtineti o pasta.
3. Turnati laptele cald.
Scrie un review