Cu peste 50 de siropuri delicioase de 6 tipuri: clasic, creativ, cu fructe, ceai cu gheata, limonada si fara zahar, exista un sirop Sweetbird pentru fiecare persoana si sezon. De la arome traditionale, cum ar fi vanilie, caramel si butterscotch, pana la confectii inspirate de deserturi, Sweetbird amesteca creativitatea cu versatilitatea, astfel incat sa puteti face bauturi calde, reci si amestecate cu gheata.
Toate siropurile Sweetbird sunt aprobate de Societatea Vegana, asa ca acestea devin ingredientul perfect de utilizat ca alternative pentru lapte in sute de retete vegane gustoase, de la latte la milkshake si frappe. Toate siropurile sunt produse in Bristol, Marea Britanie, la propria fabrica de sirop a celor de la Sweetbird.
Toate sunt facute cu zahar britanic, in afara de siropurile Sugar-Free, desigur!
Un sirop cu aroma clasica de Amaretto.
Combinatii de gusturi clasice de migdale pentru a crea aroma ametitoare si gustul inconfundabil al amaretto.
Asociat cu cafea este un adevarat deliciu.
- Fara coloranti si conservanti artificiali
- Fara sirop de porumb cu continut ridicat de fructoza
- Fara organisme modificate genetic
- Recunoscut de The Vegan Society
Retete
1. Chocoretto Latte
Ingrediente:
- Double espresso
- Sweetbird Sirop Amaretto
- Sweetbird Sirop Chocolate
- Lapte fiert
Instructiuni:
1. Combinati in pahar espresso si cate o pompa din fiecare sirop.
2. Adaugati laptele.
3. Enjoy!
2. Black Forest Frappé
Ingrediente:
- Gheata
- Lapte
- Sweetbird Vanilla Bean Frappe
- Sweetbird Sirop Cherry
- Sweetbird Sirop Amaretto
Instructiuni:
1. Umpleti un pahar cu gheata, pana la varf.
2. Turnati laptele peste gheata (la 1 cm sub partea de sus a paharului).
3. Turnati compozitia din pahar in blender.
4. Adaugati o lingura de Vanilla Bean Frappe si cate o pompa de sirop.
5. Amestecati pana la omogenizare.
6. Turnati compozitia intr-un pahar si serviti!
Annamaria Gombar,
Cel mai bun sirop pentru cafea dintre toate ce am încercat. Gust extraordinar, calitate foarte bună. Recomand cu căldură.
RaspundeA fost util acest review?