Cu peste 50 de siropuri delicioase de 6 tipuri: clasic, creativ, cu fructe, ceai cu gheata, limonada si fara zahar, exista un sirop Sweetbird pentru fiecare persoana si sezon. De la arome traditionale, cum ar fi vanilie, caramel si butterscotch, pana la confectii inspirate de deserturi, Sweetbird amesteca creativitatea cu versatilitatea, astfel incat sa puteti face bauturi calde, reci si amestecate cu gheata.
Toate siropurile Sweetbird sunt aprobate de Societatea Vegana, asa ca acestea devin ingredientul perfect de utilizat ca alternative pentru lapte in sute de retete vegane gustoase, de la latte la milkshake si frappe. Toate siropurile sunt produse in Bristol, Marea Britanie, la propria fabrica de sirop a celor de la Sweetbird. Toate sunt facute cu zahar britanic, in afara de siropurile Sugar-Free, desigur!
Sweetbird a creat gama de siropuri sugar free, astfel incat fiecare persoana sa se poata bucura de dulceata dorita, dar fara griji in privinta zaharului. Gustul este identic cu siropul original care contine zahar, deci nu trebuie sa faceti compromisuri in privinta aromei.
Sirop cu aroma clasica de alune de padure, delicios de dulce, dar fara zahar.
Siropul Hazelnut sugar free de la Sweetbird pastreaza acelesi gust dulce, prajit si aroma de nuci bine cunoscute. Diferenta vine din ingrediente: Sweetbird foloseste arome naturale, derivate din compusi fara nucifere, dar siropul are acelasi gust autentic de alune de padure.
- Fara coloranti si conservanti artificiali
- Fara sirop de porumb cu continut ridicat de fructoza
- Fara organisme modificate genetic
- Aprobat de Societatea Vegana
Retete:
1. Skinny Nut Latte
Ingrediente:
- Sweetbird Sirop Hazelnut Sugar Free
- Double Espresso
- Lapte cald
Instructiuni:
1. Adaugati intr-o ceasca doua pompe de sirop si doua shot-uri de espresso
2. Completati cu lapte degresat, cald
3. Savurati-va Latte-ul!
2. Iced Choconut Mocha

Ingrediente:
- Gheata
- Lapte
- Double espresso
- Sweetbird Sirop Hazelnut Sugar Free
Instructiuni:
1. Umpleti cu gheata 1/3 dintr-un pahar.
2. Turnati doua shoturi de espresso si doua pompe de sirop peste gheata.
3. Adaugati laptele si savurati!