Cu peste 50 de siropuri delicioase de 6 tipuri: clasic, creativ, cu fructe, ceai cu gheata, limonada si fara zahar, exista un sirop Sweetbird pentru fiecare persoana si sezon. De la arome traditionale, cum ar fi vanilie, caramel si butterscotch, pana la confectii inspirate de deserturi, Sweetbird amesteca creativitatea cu versatilitatea, astfel incat sa puteti face bauturi calde, reci si amestecate cu gheata.
Toate siropurile Sweetbird sunt aprobate de Societatea Vegana, asa ca acestea devin ingredientul perfect de utilizat ca alternative pentru lapte in sute de retete vegane gustoase, de la latte la milkshake si frappe. Toate siropurile sunt produse in Bristol, Marea Britanie, la propria fabrica de sirop a celor de la Sweetbird. Toate sunt facute cu zahar britanic, in afara de siropurile Sugar-Free, desigur!
Sweetbird a creat gama de siropuri sugar free, astfel incat fiecare persoana sa se poata bucura de dulceata dorita, dar fara griji in privinta zaharului. Gustul este identic cu siropul original care contine zahar, deci nu trebuie sa faceti compromisuri in privinta aromei.
Sirop cu aroma clasica de piersica, fara zahar.
Delicios singur sau, alternativ, va invitam sa adaugati o multime de alte siropuri de fructe sau piureuri pentru a va crea propriul ceai cu gheata de casa. Este atat de usor de facut, doar trei pompe de sirop pentru o bautura de 12 oz – facandu-l pe cat de profitabil, pe atat de delicios. Fiecare sticla face 41 de bauturi de 12 oz, ceea ce o face mai ecologica decat alternativele unice de ceai cu gheata gata de baut.
- Facut cu extract de ceai real
- Dintr-o sticla se pot face 41 de bauturi de 12oz
- Fara coloranti si conservanti artificiali
- Fara sirop de porumb cu continut ridicat de fructoza
- Fara organisme modificate genetic
- Recunoscut de The Vegan Society
Retete:
1. Sugar Free Peach Iced Tea
Ingrediente:
- Sweetbird Sirop Peach Iced Tea Sugar Free
- Gheata
- Apa plata/minerala
Instructiuni:
1. Adaugati 4 pompe de sirop.
2. Umpleti trei sferturi de pahar cu apa minerala/plata.
3. Amestecati si adaugati cuburi de gheata pana se umple paharul.