Cu peste 50 de siropuri delicioase de 6 tipuri: clasic, creativ, cu fructe, ceai cu gheata, limonada si fara zahar, exista un sirop Sweetbird pentru fiecare persoana si sezon. De la arome traditionale, cum ar fi vanilie, caramel si butterscotch, pana la confectii inspirate de deserturi, Sweetbird amesteca creativitatea cu versatilitatea, astfel incat sa puteti face bauturi calde, reci si amestecate cu gheata.
Toate siropurile Sweetbird sunt aprobate de Societatea Vegana, asa ca acestea devin ingredientul perfect de utilizat ca alternative pentru lapte in sute de retete vegane gustoase, de la latte la milkshake si frappe. Toate siropurile sunt produse in Bristol, Marea Britanie, la propria fabrica de sirop a celor de la Sweetbird.
Toate sunt facute cu zahar britanic, in afara de siropurile Sugar-Free, desigur!
Un echilibru perfect intre dulce si sarat, o potrivire de arome ce te aduce mai aproape de paradis prin intermediul simturilor si al papilelor gustative. Adaugati la cafea cu gheata sau ciocolata calda alba pentru bauturi surprinzatoare.
- Fara coloranti si conservanti artificiali
- Fara sirop de porumb cu continut ridicat de fructoza
- Fara organisme modificate genetic
- Recunoscut de The Vegan Society
Retete
1. Salted Caramel Coffee Frozen Granita
Ingrediente:
- Gheata
- Apa plata
- Sweetbird Baza lichida pentru Frappe
- Sweetbird Sirop Salted Caramel
- Double espresso
Instructiuni:
1. Umpleti un pahar cu gheata.
2. Adaugati apa peste gheata pana umpleti 3/4 din pahar.
3. Turnati compozitia din pahar in blender.
4. Adaugati 1 pompa de sirop, 1 pompa de baza pentru frappe si doua shoturi de espresso.
5. Amestecati timp de 14 secunde, pe ciclul pentru „granita / milkshake mediu”.
6. Turnati compozitia intr-un pahar si serviti!
2. Salted Caramel Cafe Frappé
Ingrediente:
- Gheata
- Lapte
- Sweetbird Caffé frappé
- Sweetbird Sirop Salted Caramel
Instructiuni:
1. Umpleti un pahar cu gheata, pana la varf
2. Turnati laptele peste gheata (la 1 cm sub partea de sus a paharului)
3. Turnati compozitia din pahar in blender.
4. Adaugati o lingura de Caffe Frappe si 2 pompe de sirop
5. Amestecati pana la omogenizare.
6. Turnati compozitia intr-un pahar si serviti!
3. Salted Caramel White Hot Chocolate
Ingrediente:
- Sweetbird Sirop Salted Caramel
- Zuma Ciocolata calda alba
- Lapte
Instructiuni:
1. Combinati o lingurita de ciocolata calda cu putina apa.
2. Adaugati 2 pompe de sirop si amestecati pana obtineti o pasta omogena.
3. Turnati laptele cald, amestecand in acelasi timp.
georgiana cokyapici,
Opțiunea preferata a clienților noștri!
RaspundeA fost util acest review?