Perfect echilibrat intre dulce si sarat, acest sirop delicios adauga un gust rafinat spumei reci sau cremelor pentru iced coffee si frappé-uri. Fara zahar, dar cu tot gustul care face diferenta – un must-have pentru bauturi cu personalitate!
- Fabricat in Marea Britanie
- Fara coloranti artificiali
- Fara OMG-uri
- Certificat de The Vegan Society
- Ambalaje din plastic reciclat 30% post-consumator
Reteta:
1. Latte cu Caramel Sarat, fara zahar.
Ingrediente:
- Espresso dublu
- Sirop Salted Caramel Sweetbird (sugar free)
- Lapte
Instructiuni:
1. Combinati intr-o ceasca espresso dublu si doua pompe de sirop
2. Completati cu lapte cald
3. Savurati Latte-ul!
2. Cafe Frappe cu Caramel Sarat (disponibila cu sau fara zahar).

Ingrediente:
- Gheata
- Lapte
- Sirop Salted Caramel Sweetbird / Sirop Salted Caramel Sweetbird (sugar free)
- Caffe Frappe Sweetbird
Instructiuni:
1. Umpleti paharul cu gheata, pana la varful paharului
2. Turnati laptele peste gheata (la 1cm sub partea de sus)
3. Turnati continul din pahar in blender
4. Adaugati 2 pompe de de sirop si 1 lingura de pudra de Caffe Frappe
5. Porniti blenderul si asteptati ca amestecul sa se omogenizeze
6. Bucurati-va de un frappe deosebit!
Gabriel Pandele,
Este super, pe lângă faptul că este fără zahăr, prin adăugarea siropului la cafea, îi conferă acesteia un gust și o aromă deosebită.
RaspundeA fost util acest review?
1 persoana a considerat acest review util!