Colectia Sweetbird frappé va permite sa creati bauturi delicioase de fiecare data. De la cafea Brazilia fina la cacao din Africa de Vest, expertii Sweetbird au selectat manual o gama de ingrediente premium pentru a va aduce o gama de noua frappé-uri delicioase care imbina prepararea dulciurilor cu comoditatea. Fiecare este usor de pregatit, astfel incat sa puteti crea frappé-uri consistente si cremoase in cateva minute.
Facut cu o cafea Brazilia bogata si o nota de cacao din Africa de Vest pentru un plus de aroma si profunzime, noul amestec Caffe Frappé nu contine lactate si este aprobat de The Vegan Society. Pur si simplu amestecati cu gheata si orice alternativa de lapte pentru a crea un frappé vegan catifelat.
- Fara coloranti si arome artificiale
- O sursa de proteine (atunci cand este utilizat conform instructiunilor)
- Fara conservanti
- Fara grasimi hidrogenate
- Fara lactate
- Aprobat de Societatea Vegana
- Contine zahar
Retete
1. Salted Caramel Cafe Frappé
Ingrediente:
- Gheata
- Lapte
- Sweetbird Caffé frappé
- Sweetbird Sirop Salted Caramel
Instructiuni:
1. Umpleti un pahar cu gheata, pana la varf
2. Turnati laptele peste gheata (la 1 cm sub partea de sus a paharului)
3. Turnati compozitia din pahar in blender.
4. Adaugati o lingura de Caffe Frappe si 2 pompe de sirop
5. Amestecati pana la omogenizare.
6. Turnati compozitia intr-un pahar si serviti!
2. Butterscotch Caffé Frappé
Ingrediente:
- Gheata
- Lapte de soia
- Sweetbird Caffé frappé
- Sweetbird Sirop Butterscotch
Instructiuni:
1. Umpleti un pahar cu gheata, pana la varf
2. Turnati laptele peste gheata (la 1 cm sub partea de sus a paharului)
3. Turnati compozitia din pahar in blender.
4. Adaugati o lingura de Caffe Frappe si 2 pompe de sirop
5. Amestecati pana la omogenizare.
6. Turnati compozitia intr-un pahar si serviti!
3. S’mores Caffé Frappé
Ingrediente:
- Gheata
- Lapte de ovaz ( recomandam Minor Figures:
https://www.tastecrafters.ro/produse?c=lapte+de+ovaz )
- Sweetbird Caffé frappé
- Sweetbird Sirop S’mores
- Zuma Sos Dark Chocolate
- Frisca
Instructiuni:
1. Umpleti un pahar cu gheata, pana la varf
2. Turnati laptele peste gheata (la 1 cm sub partea de sus a paharului)
3. Turnati compozitia din pahar in blender.
4. Adaugati o lingura de Caffe Frappe, 2 pompe de sirop si sos Zuma (dupa bunul plac)
5. Amestecati pana la omogenizare.
6. Turnati compozitia intr-un pahar, adaugati frisca deasupra si serviti!
4. Coco-Choc Frappé
Ingrediente:
- Gheata
- Lapte
- Sweetbird Caffé frappé
- Sweetbird Sirop Chocolate
Instructiuni:
1. Umpleti un pahar cu gheata, pana la varf
2. Turnati laptele peste gheata (la 1 cm sub partea de sus a paharului)
3. Turnati compozitia din pahar in blender.
4. Adaugati o lingura de Caffe Frappe si 2 pompe de sirop
5. Amestecati pana la omogenizare.
6. Turnati compozitia intr-un pahar si serviti!