Profil aromatic: Fructat
Alejo Castro este fara indoiala unul dintre cei mai notorii si respectati producatori din Costa Rica. Fermier de a cincea generatie, munca sa este despre traditie, familie si respect. Suntem bucurosi sa avem un parteneriat direct cu Alejo si sa putem da mai departe loturi precum aceasta Caturra procesata Anaerob, care prezinta un profil de gust tipic procesarii, cu o aciditate vivace si o dulceata ciocolatie care echilibreaza experienta de degustare.
Caracteristici cafea:
Origine
Costa Rica
Confectie
Boabe
Grad prajire
Omniroast
Note
Struguri, Coacaze, Boabe de cacao
Regiune / Ferma
Central Valley
Altitudine
1500 m
Varietal
Arabica Caturra
Procesare
Anaerobic Naturala
Recolta
Primavara 2024
GRAD DE MACINARE | DETALII | EXEMPLE DE APARATE |
---|---|---|
Boabe | Nemacinat | |
Espresso Fin | Sita profesionala - multiple perforatii | Manuale: Dalla Corte Studio, Bellezza Bellona, Ascaso T Plus |
Espresso Grosier | Sita presurizata - unica perforatie | |
Macinare Filtru Automat | Cafetiere | Cafetiera Moccamaster |
Macinare Presa franceza | Presa Franceza | Barista & Co French Press, Timemore |
Macinare Moka | Moka pot | Bialetti |
Macinare Aeropress | Aeropress | Aeropress |
Macinare V60 | Filtru manual | |
Macinare Chemex | Chemex | Chemex |
Macinare Ibric | Ibric | Soy Cezve |