❗ Alege gradul de măcinare
Durata de livrare: daca statusul de mai sus este: ✅IN STOC✅ = 1-4 zile lucratoare | ➡️LA COMANDA⬅️ = 3-15 zile lucratoare SAU in functie de stocul furnizorului
Edwin Norena este, inainte de toate, recunoscut pentru hiper-procesarile sale inovatoare - co-fermentarile cu fructe sau diverse tehnici de fermentare cu mossto sau drojdii. Totusi, maiestria lui nu se limiteaza la aceste experimente spectaculoase; din cand in cand ne aminteste ca un adevarat geniu al procesarilor complexe trebuie sa stapaneasca, inainte de toate, arta traditionala, asa cum demonstreaza acest Red Bourbon natural-uscat. Il apreciem pentru dulceata sa intensa, bogata in multiple note fructate, toate asezate pe o baza ciocolatie subtila.
Caracteristici cafea:
Origine
Columbia
Grad prajire
Omniroast
Note
Caise, Smochine, Pepene verde, Ciocolata
Regiune / Ferma
Circasia, Quindio / Campo Hernoso
Altitudine
1800 m
Varietal
Red Bourbon
Procesare
Naturala
Recolta
Aprilie - Mai 2025
Punctaj
87.5
GRAD DE MACINARE | DETALII | EXEMPLE DE APARATE |
---|---|---|
Boabe | Nemacinat | |
Espresso Fin | Sita profesionala - multiple perforatii | Manuale: Dalla Corte Studio, Bellezza Bellona, Ascaso T Plus |
Espresso Grosier | Sita presurizata - unica perforatie | |
Macinare Filtru Automat | Cafetiere | Cafetiera Moccamaster |
Macinare Presa franceza | Presa Franceza | Barista & Co French Press, Timemore |
Macinare Moka | Moka pot | Bialetti |
Macinare Aeropress | Aeropress | Aeropress |
Macinare V60 | Filtru manual | |
Macinare Chemex | Chemex | Chemex |
Macinare Ibric | Ibric | Soy Cezve |