Profil aromatic: Fructat, Exotic
Va introducem o cafea deja celebra in Europa, de la partenerii de la ferma El Vergel, cu care am dezvoltat o relatie directa. Pentru noi acest microlot reprezinta directia spectaculoasa in care se duce procesarea cafelei in Columbia. Ferma El Vergel, locul unde a luat nastere acest microlot, se afla la poalele vulcanului acum inactiv Nevado del Ruiz, aceasta pozitionare geografica aduce un sol bogat ce favorizeaza plantatiile de cafea si cultivarea acestora.
Acest lot ofera la degustare note foarte vibrante de fructe si un ferment elegant, toate invelite intr-un strat fin de ciocolata cu lapte.
Caracteristici cafea:
Origine
Columbia
Confectie
Boabe
Grad prajire
Espresso Modern
Note
Capsune, Guava, Pepene verde, Ciocolata cu lapte
Regiune / Ferma
Tolima
Altitudine
1350 m
Varietal
Arabica Red & Yellow Caturra
Procesare
Anaeroba, Naturala
Recolta
2024
GRAD DE MACINARE | DETALII | EXEMPLE DE APARATE |
---|---|---|
Boabe | Nemacinat | |
Espresso Fin | Sita profesionala - multiple perforatii | Manuale: Dalla Corte Studio, Bellezza Bellona, Ascaso T Plus |
Espresso Grosier | Sita presurizata - unica perforatie | |
Macinare Filtru Automat | Cafetiere | Cafetiera Moccamaster |
Macinare Presa franceza | Presa Franceza | Barista & Co French Press, Timemore |
Macinare Moka | Moka pot | Bialetti |
Macinare Aeropress | Aeropress | Aeropress |
Macinare V60 | Filtru manual | |
Macinare Chemex | Chemex | Chemex |
Macinare Ibric | Ibric | Soy Cezve |
Suport clienti Sediu Social (birouri): Lu -Vi 09:00-18:00, Depozit / Prajitorie Dropshot: Lu-Vi 08:00-17:00
0772208988 hello@tastecrafters.ro
marian ghibu,
O cafea buna, puternica, usor acida, foarte aromata
RaspundeA fost util acest review?