Peste 190 Lei oferim TRANSPORT GRATUIT la comenzile plasate online (cu exceptia bauturii din ovaz Minor Figures).

Columbia Lychee El Paraiso 250g - Cafea de specialitate DROPSHOT

Dropshot
89,90 RON
Note
Fructul pasiunii, Cantaloupe, Litchi

Grad prăjire
Omniroast 

Pentru a adauga produsul in cos selectati cel putin o optiune

Pentru a adauga produsul in cos adaugati Marca espressorului dvs. Manual / Automat?

❗ Alege gradul de măcinare

Selectati optiunile dorite pentru acest produs


Selectati cel putin o optiune

Pentru a adauga produsul in cos adaugati Marca espressorului dvs. Manual / Automat?


Adauga in cos
In stoc

Durata de livrare: daca statusul de mai sus este: ✅IN STOC✅ = 1-4 zile lucratoare | ➡️LA COMANDA⬅️ = 3-15 zile lucratoare SAU in functie de stocul furnizorului

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: FDC-1776 Ai nevoie de ajutor? 0772208988
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Grade de macinare
  • Review-uri (0)

Diego Samuel Bermudez este un adevarat geniu al procesarilor si nu se opreste niciodata din a ne surprinde. Priceperea sa in microbiologie ii permite sa extraga si sa replice microorganisemele dorite din pulpa cireselor si sa produca astfel culturi de fermentatie care ofera rezultate finale precum acesta - o ceasca suculenta plina de note fructate.

Cateva cuvinte despre procesarea acestui lot, chiar de la Diego Samuel Bermudez:

Procesul acestui lot începe cu recoltarea corectă a cireșelor de cafea, la un punct optim de coacere.
Apoi, cireșele de cafea sunt dezinfectate cu ozon și sunt transferate în rezervoarele de fermentare a cireșelor, în care se desfășoară un proces de fermentare anaerobă timp de 72 de ore, scufundate în apă. Apoi cafeaua este pulverizată și demucilaginată; mucilagiul și pulpa sunt duse la instalația pilot pentru a realiza producția microorganismelor specifice procesului (in acest caz, am izolat compuși din coaja de piersici și mango, împreună cu drojdia definită pentru mediul de cultură) și se generează mediul de cultură care conține precursorii aromelor și aromelor produse în fermentație, apoi acest mediu de cultură se adaugă la precursorii de cafea prin fermentare prin rezervorul de cafea fixat pentru 36 ore. Apoi se efectuează un proces de șoc termic pentru a fixa o cantitate mai mare de precursori și a “sigila” cafeaua pentru un proces bun de uscare. Apoi se usucă într-un dezumidificator pentru a elimina umiditatea, păstrând notele moi ale cafelei și evitând supraoxidarea semințelor de cafea și oprirea proceselor metabolice pentru a evita suprafermentarea. Urmează faza de stabilizare și depozitare într-un loc răcoros.
Și în final, bineînțeles, selecția și treieratul conform standardului de calitate.
 
Vezi mai mult Informatii conformitate produs

Caracteristici cafea:

Origine Columbia
Grad prajire Espresso Modern
Note Fructul pasiunii, Cantaloupe, Litchi
Regiune / Ferma Piendamo, Cauca /  El Paraiso
Altitudine 1900 m
Varietal Castillo
Procesare Hiperprocesare Prin Spalare + Thermal Shock
Recolta Toamna 2024

GRAD DE MACINARE DETALII EXEMPLE DE APARATE 
Boabe Nemacinat                        
Espresso Fin Sita profesionala - multiple perforatii Manuale: Dalla Corte Studio, Bellezza Bellona, Ascaso T Plus                       
Espresso Grosier Sita presurizata - unica perforatie  
Macinare Filtru        Automat  Cafetiere Cafetiera Moccamaster 
Macinare Presa franceza Presa Franceza Barista & Co French Press, Timemore
Macinare Moka Moka pot Bialetti
Macinare Aeropress Aeropress Aeropress
Macinare V60  Filtru manual  
Macinare Chemex Chemex Chemex
Macinare Ibric Ibric Soy Cezve



 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!