❗ Alege gradul de măcinare
Durata de livrare: daca statusul de mai sus este: ✅IN STOC✅ = 1-4 zile lucratoare | ➡️LA COMANDA⬅️ = 3-15 zile lucratoare SAU in functie de stocul furnizorului
Din inima regiunii Cauca, Columbia, ferma El Paraiso a devenit un punct de referinta mondial pentru inovatia in fermentatia cafelei. Sub indrumarea lui Diego Bermudez, acest lot experimental numit Lychee ilustreaza perfect pasiunea lui pentru precizie si design aromatic.
Caracteristici cafea:
Origine
Columbia
Grad prajire
Espresso Modern
Note
Piersică, Litchi, Vanilie, Mango, Măr verde
Regiune / Ferma
Piendamo, Cauca /
El Paraiso
Altitudine
1960 m
Varietal
Castillo
Procesare
Prin spalare + Fermentatie Thermal Shock cu Microorganisme
Recolta
Aprilie - Iulie 2025
| GRAD DE MACINARE | DETALII | EXEMPLE DE APARATE |
|---|---|---|
| Boabe | Nemacinat | |
| Espresso Fin | Sita profesionala - multiple perforatii | Manuale: Dalla Corte Studio, Bellezza Bellona, Ascaso T Plus |
| Espresso Grosier | Sita presurizata - unica perforatie | |
| Macinare Filtru Automat | Cafetiere | Cafetiera Moccamaster |
| Macinare Presa franceza | Presa Franceza | Barista & Co French Press, Timemore |
| Macinare Moka | Moka pot | Bialetti |
| Macinare Aeropress | Aeropress | Aeropress |
| Macinare V60 | Filtru manual | |
| Macinare Chemex | Chemex | Chemex |
| Macinare Ibric | Ibric | Soy Cezve |