Peste 190 Lei oferim TRANSPORT GRATUIT la comenzile plasate online (cu exceptia bauturii din ovaz Minor Figures).

Columbia Lychee El Paraiso 250g - Cafea de specialitate DROPSHOT

Dropshot
91,90 RON 73,52 RON
Economisesti: 18,38 RON
Note
Piersică, Litchi, Vanilie, Mango, Măr verde

Grad prăjire
Omniroast 

Pentru a adauga produsul in cos selectati cel putin o optiune

Pentru a adauga produsul in cos adaugati Marca espressorului dvs. Manual / Automat?

❗ Alege gradul de măcinare

Selectati optiunile dorite pentru acest produs


Selectati cel putin o optiune

Pentru a adauga produsul in cos adaugati Marca espressorului dvs. Manual / Automat?


Adauga in cos
In stoc

Durata de livrare: daca statusul de mai sus este: ✅IN STOC✅ = 1-4 zile lucratoare | ➡️LA COMANDA⬅️ = 3-15 zile lucratoare SAU in functie de stocul furnizorului

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: FDC-1776 Ai nevoie de ajutor? 0772208988
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Grade de macinare
  • Review-uri (0)

 

Din inima regiunii Cauca, Columbia, ferma El Paraiso a devenit un punct de referinta mondial pentru inovatia in fermentatia cafelei. Sub indrumarea lui Diego Bermudez, acest lot experimental numit Lychee ilustreaza perfect pasiunea lui pentru precizie si design aromatic.


Totul incepe cu recoltarea atenta a cireselelor coapte, care sunt dezinfectate cu ozon si apoi supuse unei fermentatii anaerobe de 72 de ore in tancuri scufundate in apa. In aceasta etapa se formeaza precursorii aromatici care definesc caracterul fructat al cafelei.
Dupa decojire, mucilagiul si pulpa sunt transferate intr-un laborator pilot, unde se dezvolta un mediu de cultura folosind microorganisme extrase din fructe galbene - ananas si mango. Acest mediu, bogat in esteri si compusi fructati, este reintrodus ulterior in procesul de fermentatie pentru inca 36 de ore, fixand aromele tropicale direct in bobul de cafea.
Un spalaj cu soc termic finalizeaza procesul, sigiland compusii aromatici si stabilizand profilul senzorial, urmat de o uscare lenta in dezumidificator pentru a pastra dulceata delicata si prospetimea notei finale.
Rezultatul este o cafea vibranta si eleganta, in care lychee, piersica alba si mar se impletesc cu o luminozitate florala fina. Echilibrand perfect precizia stiintifica si arta senzoriala, El Paraiso Lychee ramane una dintre cele mai expresive si rafinate creatii ale lui Diego - o adevarata demonstratie a spiritului de inovatie columbian.


 
Vezi mai mult Informatii conformitate produs

Caracteristici cafea:

Origine Columbia
Grad prajire Espresso Modern
Note Piersică, Litchi, Vanilie, Mango, Măr verde
Regiune / Ferma Piendamo, Cauca /  El Paraiso
Altitudine 1960 m
Varietal Castillo
Procesare Prin spalare + Fermentatie Thermal Shock cu Microorganisme 
Recolta Aprilie - Iulie 2025

GRAD DE MACINARE DETALII EXEMPLE DE APARATE 
Boabe Nemacinat                        
Espresso Fin Sita profesionala - multiple perforatii Manuale: Dalla Corte Studio, Bellezza Bellona, Ascaso T Plus                       
Espresso Grosier Sita presurizata - unica perforatie  
Macinare Filtru        Automat  Cafetiere Cafetiera Moccamaster 
Macinare Presa franceza Presa Franceza Barista & Co French Press, Timemore
Macinare Moka Moka pot Bialetti
Macinare Aeropress Aeropress Aeropress
Macinare V60  Filtru manual  
Macinare Chemex Chemex Chemex
Macinare Ibric Ibric Soy Cezve



 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!