Profil aromatic: Fructat
Am avut plăcerea de a-l vizita prima oară pe Alejo Castro în Martie 2024, când am fost la ferma Volcan Azul și am fost impresionați nu numai de profesionalismul cu care “Alejito” lucrează, dar și de pasiunea și autenticitatea pe care acesta le pune în tot ceea ce face, respectând astfel standardele familiilor Castro și Kahle și ducând tradiția mai departe. Lotul propus astăzi este unul foarte confortabul, cu un corp ciocolatiu dulce, caramelizat, care lasa loc pentru caracteristicile subtil fructate.
Caracteristici cafea:
Origine
Costa Rica
Confectie
Boabe
Grad prajire
Espresso Modern
Note
Pere coapte, Caramel, Ciocolata
Regiune
Central Valley
Producator
Alejo Castro - Kahle
Altitudine
1400 - 1500 m
Varietal
Arabica Caturra
Procesare
Naturala
Recoltă
Primavara 2024
GRAD DE MACINARE | DETALII | EXEMPLE DE APARATE |
---|---|---|
Boabe | Nemacinat | |
Espresso Fin | Sita profesionala - multiple perforatii | Manuale: Dalla Corte Studio, Bellezza Bellona, Ascaso T Plus |
Espresso Grosier | Sita presurizata - unica perforatie | |
Macinare Filtru Automat | Cafetiere | Cafetiera Moccamaster |
Macinare Presa franceza | Presa Franceza | Barista & Co French Press, Timemore |
Macinare Moka | Moka pot | Bialetti |
Macinare Aeropress | Aeropress | Aeropress |
Macinare V60 | Filtru manual | |
Macinare Chemex | Chemex | Chemex |
Macinare Ibric | Ibric | Soy Cezve |
Suport clienti Sediu Social (birouri): Lu -Vi 09:00-18:00, Depozit / Prajitorie Dropshot: Lu-Vi 08:00-17:00
0772208988 hello@tastecrafters.ro